Sylvana IJsselmuiden deelt heerlijke vakantiefoto van open shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Sylvana IJsselmuiden is op vakantie en dat deelt ze op deze verleidelijke manier met de hele wereld. 

Sylvana neemt even een pauze van haar Dumpert-werkzaamheden om heerlijk op vakantie te gaan. En groot gelijk heeft de knappe blondine. Sylvana heeft voor zichzelf een hotel met prachtig uitzicht geboekt en daarom trakteert ze haar volgers ook even op een prachtig uitzicht. En dat doet ze op meer dan één manier. Eerst zien we Sylvana in volle glorie, in een shirtje dat nogal weinig aan de verbeelding overlaat. Het is een extreem verleidelijk topje en dat was waarschijnlijk ook precies de bedoeling. Met haar opgestoken haar dat nog een beetje waait in de wind en een blik waarmee ze iedereen weet te verleiden, kijkt ze de camera in. Dan draait ze het beeld om en kun je zien waar Sylvana de komende tijd door zal brengen.

Lees ook: Foto: Heeft bloedhete Sylvana IJsselmuiden eindelijk Onlyfans-account?

Sylvana houdt van het strand

Als het aan Sylvana lag dan ging ze elke vakantie naar een warm land om daar te genieten van de warme zon en de goddelijke temperaturen. Maar dat zit er helaas niet altijd in, dus geniet Sylvana van haar warme momentjes als ze er zijn. Dan neemt ze ook altijd even een spannende foto zodat ze terug kan denken aan dat fijne moment en gelijk haar volgers helemaal wild kan maken. Sylvana wil het natuurlijk voor iedereen leuk houden, dus deelt ze maar al te graag haar vakantie kiekjes met haar volgers, die daar natuurlijk erg dankbaar voor zijn. Het enige probleem is wel dat Sylvana de warme temperaturen alleen nog maar laat stijgen met haar hete foto’s.

Sylvana als zeemeermin op de rotsen

Op een van haar andere zomerse foto’s poseert Sylvana als een soort zeemeermin op de rotsen bij het water. Misschien hoopt ze wel dat haar prins binnenkort voorbij komt lopen. Sylvana is natuurlijk alweer een paar maanden single en dat betekent dat ze mag doen en laten wat ze wil. Helemaal geen slecht idee dus om even een knappe man aan de haak te slaan deze zomer. Als we Sylvana een tip mogen geven, begin pas met de flauwe grappen op de derde date, dan schrik je de zomerliefde niet meteen af.
Sylvana gaat hete vakantie tegemoet

De prachtige presentatrice van Dumpert gaat een hete vakantie tegemoet. De knappe blondine houdt wel van een goed drankje op zijn tijd, ziet er goed uit en heeft een kledingkast vol verleidelijke outfits. Dat worden dus een hoop zomerse feestjes op haar vakantie. Dansen tot de zon op komt en dan heerlijk uitslapen tot in de late middag. En als het dus even kan slaat Sylvana graag een man aan de haak, maar dan wel maar voor de zomer. Daarna kijkt Sylvana wel weer verder. Hopelijk deelt de prachtige blondine elke keer weer een leuke foto of video van haar avonturen. Dan hebben haar volgers ook wat te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!