Sylvana IJsselmuiden deelt extra foto om volgers te misleiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een nogal foto online gezet, maar misleidt haar volgers daar wel een beetje mee. 

De prachtige blondine Sylvana IJsselmuiden heeft heerlijk kiekje gedeeld

Sylvana IJsselmuiden weet dat haar fans echt helemaal blij worden van foto’s van haar verleidelijke . En dat heeft weer tot gevolg dat de knappe blondine heel veel prachtige plaatjes deelt met haar volgers. Maar Sylvana houdt dat wel graag een beetje spannend met haar kiekjes. Zo deelt ze eerst een spannend plaatje waarin je niet teveel ziet van wat ze uiteindelijk gaat delen met haar fans. De oplettende kijker ziet aan de caption natuurlijk wel wat Sylvana van plan is om te delen met haar volgers. Maar of die dat ook echt krijgen is altijd maar de vraag. Sylvana houdt namelijk wel van een geintje hier en daar en kan dus zomaar even links de flank uit. Maar deelt ze echt een spannend plaatje nu of is het een grapje?

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden praat je bij over Formule 1 in verschrikkelijk strak topje

Prachtige blondine Sylvana IJsselmuiden weet volgers flink nieuwsgierig te maken

De knappe presentatrice weet met de bovenstaande post haar volgers wel weer ontzettend nieuwsgierig te maken. Dat zorgt er weer voor dat ze wordt overstroomd met berichtjes of ze echt zo’n spannend berichtje gaat delen. Maar dan is het eindelijk zover. Sylvana deelt dan toch uiteindelijk een plaatje met haar volgers. Die zijn daar tegen dat moment nauwelijks klaar voor. Maar is het een spannend plaatje, of heeft Sylvana een grapje uitgehaald met iedereen? Nou, kijk zelf maar op het plaatje hieronder wat het is geworden.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt haar lekkerste foto’s van de Grand Prix in Zandvoort
Sylvana IJsselmuiden heeft nieuw heerlijk kiekje gedeeld

De knappe blondine heeft met haar nieuwste kiekje wel weer flink de aandacht getrokken van haar volgers. De knappe presentatrice zit namelijk in een best wel strakke bikini op een bootje in de volle zon. En dat zorgt er wel weer voor dat de prachtige blondine flink wat complimenten over zich heen krijgt in de reacties onder de foto. De aantrekkelijke presentatrice is een lust voor het oog. En dat kan je wel merken aan de heerlijke plaatjes die ze deelt met al haar volgers. Die zijn natuurlijk gelijk helemaal vereerd en vinden de plaatjes van Sylvana echt wel heel erg bijzonder om naar te kijken.

Sylvana IJsselmuiden is voor fans onvervangbaar

Of je nou van Sylvana houdt vanwege haar verschrikkelijk knappe , haar kennis van de F1, of haar heerlijke flauwe grapjes, iedereen heeft wel iets wat ze leuk vinden aan de mooie blondine. Sylvana is dan voor veel mensen ook niet weg te denken uit hun leven. Met haar prachtige looks en heerlijke persoonlijkheid heeft Sylvana zichzelf onvervangbaar gemaakt voor haar fans. De knappe blondine weet echt wel hoe ze zichzelf naar de buitenwereld moet presenteren. Daar lijkt de knappe dame geen enkele moeite mee te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!