Sylvana IJsselmuiden berijdt groot, groen monster op stoere foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft geen angst. Ze spendeert haar weekend het liefste op haar grote groene monster. En daar deelt ze trots een foto van. 

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden is zeker geen standaard vrouw. Waar sommige vrouwen soms wat truttig over kunnen komen en heel erg inzitten over hun uiterlijk, hoe ze overkomen en wat ze wel en niet zouden mogen, is Sylvana voornamelijk heel erg bezig met zichzelf zijn. Ze neemt geen blad voor de mond, staat erg nuchter in het leven en is best wel een beetje stoer. En dat wordt door haar volgers enorm gewaardeerd. Die vinden het heerlijk om het spannende, leuke en oprechte leven van Sylvana te volgen. Dit weekend stond er weer iets spannends voor de boeg. Sylvana maakte namelijk een rondje op haar grote groene machine. Volledig in beschermend pak beklom ze haar groene motor en maakte ze een lekker rondje. Sylvana houdt van alles wat snel gaat en vindt het heerlijk om op een motor te zitten. Ze heeft zich dus kostelijk vermaakt tijdens haar vrije weekend.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden laat veelbelovende geheime talenten zien

Na het stoere motor racen is het voor Sylvana tijd voor een beetje ontspanning

Sylvana vond het rijden op de stoere motor natuurlijk geweldig. Heerlijk hard door de bochten scheuren is iets waar de knappe blondine helemaal gelukkig van wordt. Maar al die spanning en sensatie is het natuurlijk ook tijd voor een beetje ontspanning. En Sylvana doet dat door een lekker dagje thuis te blijven. Maar zelfs als Sylvana geen plannen op de agenda heeft staan, zorgt ze er alsnog voor dat ze er prachtig uit ziet. Je weet natuurlijk nooit wie je tegen kan komen. Sylvana maakt er dus een punt van om altijd wat leuks aan te trekken. En dat lukt haar ook hartstikke goed. Hoewel ze zich wel warm wilde kleden voor het koude winterweer, had Sylvana ook geen zin om heel saai over straat te lopen. Er moest dus een klein beetje spanning in haar kleding zitten. Met een klein panterprintje weet Sylvana haar outfit nog een beetje spannend te maken. Dat lukt al helemaal als ze er zo’n blik bij geeft. Sylvana weet zich weer eens uitermate charmant te kleden op een van haar leuke foto’s.
Sylvana imponeert op foto met ideale ‘weekend-plannen’ outfit

Mochten wilde plannen zich plotseling aandringen bij Sylvana, dan heeft ze daar gelukkig al de perfecte outfit voor. In haar gestreepte pakje weet Sylvana iedereen te imponeren. Mocht ze dus onverhoopt toch nog ergens heen moeten, dan kan ze het spannende kledingstuk erbij pakken om ervoor te zorgen dat ze een goede indruk maakt. Nu ziet Sylvana er natuurlijk altijd goed uit, maar met een pakje als dit weet ze nog even een stukje extra te imponeren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!