Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Je zou verwachten dat een club als Ajax eindelijk wel een keer zijn zaken op orde zou krijgen. Maar niks blijkt minder waar. Want alweer is een lid van de organisatie van de bekende club in opspraak na het sturen van wel hele bijzondere appjes. Is wat er met Marc Overmars gebeurde nu een simpel incident, of is er sprake van een heuze bedrijfscultuur waar alles in achterkamertjes en geheim appverkeer gebeurd? We praten je even bij!

Sven Mislintat stuurt geheime appjes de club rond.

Natuurlijk zijn de appjes van Sven van een hele andere aard dan die van Marc. Waar Marc vooral bezig was om zichzelf te bevredigen op lichamelijk gebied, was Sven Mislintat vooral bezig met het vullen van zijn zakken (en niet zoals Marc, het legen ervan). Maar wat heeft Sven Mislintat dan allemaal gedaan dat hij nu zo in de zooi zit? Nou, het zit zo. De meeste van de twaalf spelers die Sven Mislintat naar Ajax had gehaald hebben uiteindelijk een bijzondere zaakwaarnemer gekozen. Dat is namelijk Arthur Beck van bureau Global. En dat is niet per direct een raar feitje, behalve dan dat in alle gevallen Sven Mislintat erop zou hebben aangestuurd dat ze voor deze waarnemer kozen. En hoe deed hij door het sturen van appjes naar alle spelers. “Er schijnen appjes te zijn aan spelers die vlak voor de transfer te horen kregen dat ze hun droomtransfer niet kunnen maken als ze niet overstappen naar Beck” zegt Gerben Everts, directeur van de Vereniging van Effectenbezitters.

Waarom wil Sven Mislintat zo graag dat de spelers voor deze zaakwaarnemer kiezen?

Op zich is er natuurlijk niks mis mee met het begeleiden van spelers naar de beste keuze voor een zaakwaarnemer. Maar waarom is dit dan zo’n kwalijke zaak? Nou, dat is niet zo moeilijk en je hebt het misschien al geraden. De zakenwaarnemer waar het allemaal om draait is natuurlijk weer een vriendje van Sven, waar hij zelf ook al wel eens wat zaken mee heeft gedaan. Het geld wat de spelers dus kwijt zijn aan hun zaakwaarnemer ligt bij een vriend van Sven Mislintat en vindt zijn weg waarschijnlijk linksom of rechtsom ook wel weer terug naar hem.

De tweede technisch directeur bij Ajax die eruit vliegt

Door het ontslag van Sven Mislintat is het nu de tweede keer in relatief korte tijd dat een technisch directeur van Ajax de laan uit vliegt. En dat kan de club nog wel eens duur komen te staan. En dat allemaal vanwege een paar appjes. Misschien moet Ajax binnenkort maar gewoon een algeheel telefoonverbod instellen. Niet dat dit de enige reden is dat Sven Mislintat ontslagen is trouwens. Hij kocht ook een hoop veel te dure spelers die niet heel goed zijn en de resultaten van Ajax spreken voor zich. Niemand is echt tevreden met de resultaten van de club. Op televisie merken ze het ook al op. Johan Derksen gelooft bijvoorbeeld heilig dat Jong Ajax nog zou winnen van het huidige Ajax. De grootste miskoop blijkt dus toch wel de technisch directeur zelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!