Suzanne Schulting stretcht haar glimmende kanonnen in de zon (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Suzanne Schulting kon het niet laten om weer een bijzondere foto te maken. En die moet gewoon even gedeeld worden. 

Suzanne Schulting staat bekend om haar immense schaatstalent, maar ook wel een beetje om haar prachtige foto’s die ze met haar volgers deelt online. En daar kan je als fan van de mooie brunette eigenlijk alleen maar van genieten. De leuke schaatsster heeft natuurlijk veel foto’s online staan, maar de foto’s van haar grote kanonnen die laatst deelde, is natuurlijk even extra mooi. En die foto’s kan je hier nog eventjes bekijken.

Suzanne laat haar krachtige benen zien op de foto

De mooie schaatsster laat weer eventjes zien wat ze in huis heeft. Tussen het trainen door laat ze even een foto zien van haar ongelooflijk sterke benen en dat is toch ook wel een feestje om naar te mogen kijken. Haar kanonnen schieten haar het ijs over. Het ziet er naar uit dat Suzanne ook weer aardig aan het aansterken is. Binnenkort kan je dus weer topsnelheden verwachten van de brunette.

Suzanne Schulting houdt fans graag betrokken

Natuurlijk probeert Suzanne Schulting haar fans overal een beetje bij te betrekken. Elke keer dat ze op het ijs te vinden is in een strak schaatspakje, dan maakt ze daar even een kiekje van om te kunnen delen met haar volgers. En die genieten natuurlijk ongelooflijk hard van al die mooie plaatjes die ze voor hun neus krijgen. De fans van Suzanne Schulting hebben wat dat betreft maar weinig te klagen.

Meer zien van de mooie schaatsster? Kijk dan hier!

Als je nou nog meer wil zien van de beeldschone Suzanne Schulting, dan moet je even hier een kijkje nemen. Op Instagram heeft ze namelijk een flinke lading aan mooie foto’s en video’s staan waar je als fan van deze mooie dame helemaal van smult.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.