Suzanne Schulting heeft haar lekkerste video van het jaar voor Kerst bewaard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Net op tijd voor Kerst heeft Suzanne Schulting, de schaatskoningin van Nederland, haar fans getrakteerd op een onweerstaanbare video. Deze keer laat ze niet haar schaatskunsten zien, maar haar fitnessroutine…

Suzanne Schulting toont aan dat medailles niet vanzelf komen

Schulting staat natuurlijk bekend om haar indrukwekkende prestaties op het ijs en is daarnaast een zeer graag geziene gast in de Nederlandse sportwereld. Haar passie voor de ijs sport en haar charismatische en scherpe persoonlijkheid maken haar dan ook tot een favoriet onder vele sportliefhebbers, maar natuurlijk ook ver daarbuiten. Naast haar successen op de schaatsbaan, staat Suzanne Schulting ook bekend om haar actieve levensstijl.  De knapperd deelt dan ook regelmatig foto’s van trainingssessies of uren ploeteren in de sportschool, waarbij haar discipline en doorzettingsvermogen in elke opgeheven gewicht en uitgevoerde squat zichtbaar zijn. Haar fysieke fitheid en de toewijding aan een gezonde leefwijze stralen ervan af, waardoor ze niet alleen als sporter maar ook als persoonlijkheid een bron van bewondering is.

Suzanne Schulting zet haar zinnen op goud

De beeldschone ijskoningin heeft al meermaals aan de media laten weten zich volledig te willen focussen op het Wereldkampioenschap Shorttrack, dat van 15 tot en met 17 maart plaatsvindt. In de video, die ze recent deelde op haar Instagram-pagina, zien we Suzanne Schulting dan ook druk bezig zijn in de sportschool, waar ze een zeer intensieve trainingssessie ondergaat. Haar atletische schaatsfiguur komt in de video erg mooi naar voren. Want naast op het ijs draagt Schulting ook in de sportschool strakke kleding die haar rondingen erg mooi in beeld brengt. Haar figuur komt dan ook prachtig naar voren in haar strakke sportoutfit, die zowel haar kracht als elegantie benadrukt.

De video van Suzanne Schulting is spectaculair

In de video is Schulting in een mix van close-ups en brede shots, flink aan het sjouwen met zeer zware gewichten om haar in topconditie te krijgen voor de belangrijkste shorttrackwedstrijden die haar in 2024 staan te wachten. De fans kunnen in ieder geval smullen en krijgen een mooi beeld van haar gedisciplineerde trainingsroutine en schema. Ze blijft een inspiratiebron voor velen, zowel binnen als buiten de sportwereld, met haar vastberadenheid en ongeëvenaarde toewijding.

Suzanne Schultings ‘Kerstcadeau’ onthult de sleutel tot haar populariteit

Suzanne Schultings ‘kerstcadeautje’ heeft dan ook veel positieve reacties uitgelokt in de commentsectie. Haar fans prijzen Schulting echter niet alleen om haar sportieve prestaties, maar gaan vooral los op het goddelijke uiterlijk van de 26-jarige shorttrackster, die in de afgelopen jaren al vele fans naar zich toe heeft weten te trekken. In de reacties blijkt dan ook dat ze bij velen de favoriete shorttrackster is die ze kennen, al is dat natuurlijk ook niet zo gek, want Suzanne is waarschijnlijk ook de enige shorttrackster die mensen goed kunnen onthouden. Niet gek natuurlijk met zo’n uiterlijk. Deze ”kerstvideo” van Schulting is dan ook de perfecte manier waarop Schulting zo goed is: het combineren van sport en stijl op een unieke manier. De ogen van de vele volgers zullen dan ook wel zijn weggesmolten bij de video.

Suzanne Schulting haar Instagram-pagina

Naast video’s vanuit de sportschool deelt Schulting ook regelmatig de mooiste kiekjes van naast de baan. Een must follow voor mannelijk Nederland dus. Neem dan ook gauw een kijkje op Suzanne Schulting haar Instagram-pagina @suzanneschulting

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!