Suzanne Schulting heeft een hoop uit te leggen na deze vreemde workout-video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft een video online gezet die flink veel discussie heeft doen aanwakkeren. Na een aantal negatieve reacties besluit ze uitleg te geven…

De vreemde commentaren op Suzanne Schulting

Meestal, wanneer Suzanne Schulting een video online zet, krijgt ze daar alleen maar lof op. Dat is ook niet zo gek, want de prachtige brunette met haar geweldige is zo ongelooflijk knap, dat je weinig kritiek kan hebben. Toch lijkt het erop dat steeds meer mensen commentaar hebben op de video’s van Suzanne Schulting. Maar waarom dan? Wat doet Suzanne dat andere mensen toch niet helemaal aanstaat? Eerst krijgt Suzanne al commentaar van haar lieve schoonmama Heleen van Royen. De knappe schrijfster is op vakantie en heeft ook niet heel veel beters te doen dan de halve dag op Instagram te zitten. De schrijfster, die zelf sinds een aantal maanden ook flink bezig is met fitness, vraagt zich af hoe Suzanne in hemelsnaam de oefeningen uit haar filmpje kan doen. Wat is haar geheim? Hoe krijgt ze het voor elkaar? Heleen is met stomheid geslagen en wil het graag weten. Maar er waren meer die reageerden op Suzannes video…

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting kijkt verveeld uit haar ogen

De meeste aandacht in de reacties onder de video ging echter uit naar haar boze en vooral verveelde blik. Natuurlijk kan je ook niet helemaal verwachten dat iemand continu aan het lachen is tijdens een intensieve work-out, maar Suzanne was wel weer even het andere uiterste aan het laten zien. “Kijk jij vrolijk” zegt collega Kjeld Nuis in de reacties. Natuurlijk is het als grapje bedoeld, maar toch is het ergens ook wel een beetje een aparte opmerking. Andere volgers reageren met “smile” en “lachen is gratis”. Suzanne had haar woordje gelukkig wel klaar. Ze reageerde op Kjeld met “‘t regende.” Suzanne is duidelijk niet op haar mondje gevallen en bijt gewoon terug.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting begint schaatsseizoen in dit doorzichtige schaatspakje

Al dat sporten betaalt zich wel uit voor Suzanne Schulting

De knappe schaatsster is het grootste deel van haar tijd in de sportschool te vinden. Daar is ze haar in topconditie aan het kweken om ervoor te zorgen dat ze de uitdagingen op het ijs allemaal aankan. En natuurlijk heeft zoveel trainen nog een ander mooi effect. Het zorgt er namelijk voor dat de prachtige schaatsster een geweldig ervoor terug krijgt. Suzanne ziet er al jaren prachtig uit en lijkt er met de jaren alleen maar mooier uit te gaan zien. Kijk maar naar de foto hierboven voor het bewijs. Nu helpt het natuurlijk ook wel een beetje dat de aantrekkelijke schaatsster daar een ontzettend zwoele blik aan het opzetten is. Daarmee weet ze haar volgers nog wel een klein beetje extra te betoveren. Met haar blik en fantastische weet Suzanne Schulting de harten van alle mannen van Nederland te veroveren. Er zijn dan ook veel mannen die Suzanne beschouwen als ideale vrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...