Suzanne Schulting geeft intiem inkijkje tijdens hete vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting geniet ontzettend hard van een vakantie in eigen land, die door haar minimale kleding ook erg heet is om naar te kijken.

Suzanne Schulting deelt hete beelden tijdens vakantie

Het is natuurlijk hartje zomer en dat betekent ook voor Suzanne Schulting dat ze kan genieten van de lekkere temperaturen. De shortstrackster moet dan wel in vorm blijven en keihard trainen voor het nieuwe seizoen, maar ze mag ook even lekker genieten. In september beginnen alle pittige trainingskampen en de trainingen op het ijs weer, dus nu kan het nog even. Waarschijnlijk gaat Suzanne ook van dit jaar weer een geweldig sport jaar maken met ongekende prestaties. De brunette lijkt namelijk op en top in shape te zijn op onderstaande video. De beelden zijn een mix van fietstrainingen en relaxte uitjes op een boot en vooral veel gekkigheid met een vriendin. Suzanne Schulting en de blonde vriendin doen allemaal gekke bewegingen en dansjes op een stukje van de video en lijken helemaal los te gaan. Daarna is te zien dat Suzanne ultiem geniet van een vaartochtje op een zeilboot.

Suzanne Schulting stapelverliefd op vriend

Natuurlijk is Suzanne Schulting ook nog buiten Nederland op vakantie geweest met haar grote liefde Sam van Royen. De zoon van Heleen van Royen mag zich gelukkig prijzen met de knappe en sportieve Suzanne aan zijn zijde. De twee hebben er voor gekozen om een roadtrip te maken in de Tesla naar Frankrijk toe. Sam heeft een video gemaakt van de twee hun trip en het ziet er heel erg leuk uit. Allereest zijn er beelden te zien waar Suzanne met de zware tassen en kratten aan het sjouwen is om de auto vol te laden. Waarschijnlijk is Suzanne geen vrouw die haar vriend al het zware werk laat doen, maar doet ze het graag allemaal zelf. Ook de fiets van Suzanne ligt in de kofferbak, want er moet wel getraind worden. Het is ook niet zo dat Sam de gehele roadtrip achter het stuur zit, want Suzanne neemt gewoon ook de plaats als bestuurder in. Daarna zijn nog wat prachtige beelden te zien van de locaties waar het koppel heen is gegaan. Als einde zitten Suzanne en Sam in een verbluffend huisje met een mooi uitzicht en een privé zwembad.

Lees ook: Suzanne Schulting verovert Instagram met foto in piepkleine badkleding

Suzanne Schulting in actie tijdens zware training

Waarschijnlijk vinden de volgers van Suzanne Schulting het meer dan leuk om filmpjes van haar loodzware trainingen te zien. Zo is op onderstaande video te zien dat Suzanne krachttraining aan het uitvoeren is met enorm veel kilo’s. Toch lijkt Suzanne zelfs hier niet van onder de indruk te zijn want ze doet het zonder blikken of blozen. Daarnaast heeft Suzanne een strak sport pakje aan in een felrode kleur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!