Suzanne Schulting verovert Instagram met gewaagde foto in piepkleine badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft weer een nieuw kiekje geplaatst op haar Instagram account en daarmee betovert ze al haar volgers.

Op de nieuwe foto van Suzanne Schulting draagt ze piepklein pakje

De knappe schaatsster Suzanne Schulting heeft een heerlijk nieuw kiekje geplaatst waar haar volgers heel erg gelukkig van worden. De knappe brunette heeft zich namelijk gehuld in een piepklein badpakje. En dat ziet er natuurlijk heerlijk uit zo op de foto. Het knappe lichaam van Suzanne komt in het kleine pakje bijzonder goed uit. Haar grote troeven komen mooi in beeld en tegelijkertijd kan je ook haar strakke lichaam heel erg goed zien op het heerlijke kiekje. En natuurlijk zijn haar volgers er erg blij mee. Want die mogen nu heel erg kijken naar het prachtige lichaam van de knappe schaatsster. De knappe foto van Suzanne kan je hier goed bekijken!

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting doet vanwege hitte bijna al haar kleding uit

De heerlijke vormen van het lichaam van Suzanne Schulting

De zeer aantrekkelijke schaatsster heeft weer een ontzettend bijzonder kiekje online gezet. En haar volgers zijn daar natuurlijk zeer blij mee. In het badpakje dat ze draagt zijn een aantal van haar features wel heel erg goed te zien. Een van de eerste daarvan zijn haar bijzondere troeven. Die worden bijna niet tegengehouden door het strakke stukje stof. Ook haar verleidelijke heupen komen op het spannende plaatje erg goed uit. Suzanne Schulting weet precies waar haar volgers het warm van krijgen.

Suzanne Schulting is flink aan het trainen

De knappe brunette is nog steeds elke dag flink aan het trainen. Dat moet ook wel om haar lichaam in vorm te houden. Want Suzanne zit natuurlijk nog steeds op het hoogste niveau en daar moet ze wel aan blijven werken. De aantrekkelijke brunette zit daarom nog steeds erg vaak in de sportschool. En sporten doet ze in de meest spannende pakjes. Haar volgers smullen elke keer weer als Suzanne een mooie foto maakt tijdens het sporten. Waar Suzanne ook helemaal weg van is, dat is fietsen. De knappe schaatsster maakt gerust een rondje op haar fiets om aan haar conditie te gaan werken. En ook op de fiets draagt ze de meest aantrekkelijke pakjes om haar volgers een beetje blij te maken.

Lees ook: Losbandige Suzanne Schulting doet sensueel dansje in deze schokkende video

De knappe kiekjes van Suzanne Schulting

De aantrekkelijke schaatsster weet altijd heel erg goed wat haar volgers leuk vinden om te zien. Daarom draagt ze ook vaak van die verleidelijke en strakke pakjes. Die scoren namelijk erg goed bij haar publiek. Hoe strakker een pakje, des te leuker haar volgers het vinden. Met haar prachtige kiekjes weet Suzanne Schulting haar volgers elke dag weer opnieuw te betoveren. Dat zie je ook wel terug aan de posts van de knappe brunette, want onder elke foto staat een stortvloed aan positieve reacties.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.