Suzanne Schulting gaat diep door haar knietjes en maakt volgers gek (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Suzanne Schulting is flink aan het trainen zodat ze weer helemaal fit is voor de aankomende wedstrijden. Ze laat daarom aan iedereen zien hoe diep ze wel niet kan gaan!

Onze prachtige schaatsster Suzanne Schulting is nog aan het herstellen na haar val tijdens een wedstrijd. Haar rechter enkel heeft daardoor nog steeds schade en ze is nog niet helemaal fit. Ze oefent daarom ook elke dag zodat ze weer in volle controle is en weer goede prestaties kan leggen op de ijsbaan. Maar dan laat ze iedereen onverwacht zien hoe diep ze wel niet door haar knietjes gaat en dat is een geweldig beeld om te bekijken!

Suzanne Schulting gaat door haar knietjes voor intense oefening

Onze prachtige schaatsster Suzanne Schulting heeft iedereen laten zien hoe goed ze wel niet door haar knietjes kan zakken! Haar vormen zijn dan ook absoluut geweldig te bekijken! Vooral ook omdat ze weinig kleding draagt en alles lekker strak om haar vormen zitten. Wat weet Suzanne iedereen toch goed te verwennen met alle beelden! De schaatsster doet deze prachtige oefening natuurlijk om ervoor te zorgen zodat ze zo snel mogelijk weer helemaal fit is voor het aankomende schaatsseizoen. Ze heeft een tijdje terug namelijk haar enkel gebroken waardoor ze niet meer kon schaatsen.

Nu is ze dus volop bezig zodat ze weer goed mee kan doen en natuurlijk prijzen te winnen! Iedereen hoopt dat ze snel herstelt en dat we nog veel meer leuke momenten mogen bekijken van de schaatsster. Gelukkig zegt Suzanne ook wel dat het steeds beter gaat met haar herstel maar jammer genoeg nog niet zoals haar andere enkel.

Bekijk hier de video van wanneer ze naar beneden zakt door haar slechte enkel en klik hier om de video te bekijken wanneer ze het met haar goede enkel doet.

Suzanne Schulting gaat door haar knietjes voor intense oefening

Meer zien van Suzanne Schulting kan op Instagram

Op het Instagramkanaal van Suzanne Schulting kan je nog veel meer leuke beelden bekijken van de schaatsster! Daar plaatst ze vooral veel beelden van haar carrière en herstel. Ook kunnen we tussendoor gezellige beelden bekijken van wat er allemaal gaande is in haar dagelijkse leventje. Het is het dus zeker waard om eens een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!