Suzanne Schulting filmt zichzelf terwijl haar troeven flink op en neer gaan (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting laat zich weer van haar beste kant zien in een video waar haar volgers enorm blij mee zullen zijn!

Het schaatsseizoen zit er inmiddels alweer een tijdje op, maar Suzanne gaat gewoon door met sporten. In een video laat ze zien dat ze hard aan het werk is. Ze laat haar troeven helemaal op en neer gaan. Als schaatsster heb je natuurlijk ook sterke spieren nodig om goede kracht te zetten. Naast dat Suzanne nu vrij is van wedstrijden, heeft ze ook nog eens een gebroken enkel opgelopen. Inmiddels gaat het steeds beter, maar ze is er nog steeds niet helemaal van hersteld. Toch houdt dit alles de mooie Nederlandse schaatsster niet tegen om zo fit mogelijk voor de dag te komen tijdens het nieuwe seizoen. Bekijk de beelden van Suzanne die haar troeven op en neer laat gaan hieronder!

Suzanne Schulting troeven

Jutta Leerdam maakt plaats voor Suzanne Schulting

Zoals de meeste schaatsfans inmiddels wel mee hebben zullen gekregen is de samenwerking tussen Jutta Leerdam en het schaatsteam van Jumbo-Visma gestopt. Ze konden het samen niet eens worden over een nieuw contract. Hierdoor heeft Jutta het team verlaten. Ze heeft nu plaats gemaakt voor Suzanne Schulting. Zij zal dus komend seizoen voor het oude team van Jutta gaan schaatsen. Suzanne kijkt er naar eigen zeggen enorm naar uit om met dit team aan de slag te gaan.

Oneindig genieten van Suzanne Schulting

Wil jij nou nog meer zien van de schaatsster Suzanne Schulting? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de schaatsster vooral heerlijke foto’s van zichzelf in strakke schaatspakjes, waardoor je die perfecte troeven van Suzanne nog beter kan bewonderen. Daarnaast plaatst ze ook vaak heerlijke vakantiefoto’s in mooie topjes, want Suzanne houdt zo te zien van warme vakantiebestemmingen. Daarnaast geeft Suzanne je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!