Suzanne Schulting deelt foto van verleidelijke opwarming op Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting maakte misschien een enorme smakker op het ijs, maar aan haar voorbereiding lag het in ieder geval niet. 

Schaatsster Suzanne Schulting baalt momenteel als een stekker. Ze maakte een flinke valse start op de Olympische Spelen. De gemengde relayploeg op het shorttracktoernooi liep uit op een drama door een val van Suzanne. Dankzij haar blijft Nederland op dit onderdeel buiten de medailles. Maar aan haar voorbereiding lag het in ieder geval niet. Die was buitengewoon goed. Suzanne deelde de dag vooraf nog een leuke video van haar voorbereiding. En die was behalve erg intensief ook nog eens enorm verleidelijk.

Lees ook: Suzanne Schulting wringt zich in onmogelijke houding op deze bizarre foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne gaat van links naar rechts op verleidelijke video

Op de video kan je goed zien hoe lenig Suzanne Schulting eigenlijk is. En die kwaliteit kan worden toegevoegd aan een lange lijst met kwaliteiten van Suzanne. Helaas leverde haar lenigheid haar geen medaille op. Tijdens haar wedstrijd kwam Suzanne keihard op het ijs terecht. De komende paar minuten kon je haar heel vaak een zeker drie letterig scheldwoord horen roepen. Dat is ook niet heel gek, want voor Suzanne is het verlies van haar Olympisch goud heel erg zuur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne herpakt zich op sportieve foto

De Olympische Spelen zijn zeker nog niet voorbij voor Suzanne. Ze krijgt nog een hoop kansen de komende tijd. En dus herpakt ze zich op bovenstaande foto. Ze blijft schaatsen alsof haar leven ervan af hangt en blijft hopen op een plaatsje op het podium. En Suzanne kennende gaat ze die podiumplek ook nog wel pakken. De vastberaden Suzanne rust niet voordat ze met een medaille naar huis mag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op.