Suzanne Schulting deelt bloedhete foto in gympakje met enorm gat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Suzanne Schulting graag plaatjes deelt van haar spectaculaire figuur is reeds bekend, maar dit loeistrakke pakje laat wel heel weinig aan de verbeelding over! 

Suzanne Schulting heeft haar schaapjes mooi op het droge staan Met haar denderende schaatscarrière hengelt ze medaille na medaille binnen en ook op social media racet ze flink wat mijlpalen voorbij. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Gelukkig voor ons mogen we op Instagram een beetje meegenieten. Zo verwende Suzanne ons recent met dit overheerlijke kiekje waarbij ze het wel héél spannend maakt. Maar niet alleen het niets verhullende setje verraste haar fans. Nee, je mond valt ook flink open van de tekst voorbij. Want wat Suzanne deze keer viert wil je echt niet missen!

Suzanne Schulting verwent fans met bloedhete fotoshoot in niets verhullend gympakje

Want Suzanne Schulting heeft ook deze keer behoorlijk wat te vieren! Zo mocht ze recent nog een grote mijlpaal doorvinken. De bloedhete brunette was namelijk jarig! Je zou het bijna niet geloven, maar de beeldige schaatser is gewoon alweer een jaartje ouder. En dat wist de nu 26-jarige schoonheid op wel heel bijzondere manier te vieren. Zo plaatste ze dit bloedhete kiekje in een werkelijk niets verhullend gympakje waarbij ze wel heel weinig aan de verbeelding overlaat. Nou snappen wij volledig dat je met zo’n loeistrak figuur wil pronken, maar opvallen doet het zeker. Het dunne stofje lijkt namelijk wel op haar huid geschilderd! En dat is nog geeneens het avontuurlijkst. Nee, die kroon gaat toch echt naar het enorme gat op haar rug! Want daarmee lijkt het heel spannend te worden of haar pluspunten wel bedekt blijven.

Suzanne Schulting floept bijna uit topje in loeistrak setje

Het pakje weet Suzanne Schulting namelijk maar net fatsoenlijk te houden. En dan bedoelen we ook echt nét. Zo floept ze gewoon voor de helft al uit het loeistrakke topje en ook de rest laat weinig aan de verbeelding over. Al hoor je ons natuurlijk echt niet klagen. Hoe kan het ook anders? Suzanne laat namelijk echt alles zien! Het enorme gat geeft je vol zicht op haar afgetraind figuur, om over het dunne stofje en piepkleine broekje nog maar niet te spreken! Niet alleen laat het spannende setje Suzanne gewoon half naar buiten floepen, ze prikt er ook nog eens doorheen! En in de tweede foto moet er zelfs wat mist toegepast worden om de foto nog fatsoenlijk te houden. Want als je dacht dat het topje al was, wacht tot dat je de onderkant ziet. Want dit kan je haast geen broekje meer noemen!

Suzanne Schulting pronkt met strakke billen in hoog uitgesneden

Zo schittert Suzanne Schulting namelijk in een wel héél hoog uitgesneden onderkantje. Werkelijk, je kan het beter noemen. Het sportpakje lijkt namelijk alle stof voor het broekje naar Suzanne haar armen geplaatst te hebben. Zo puilt de stof gewoon bijna op bij Suzanne haar polsen maar moet de knappe schaatsster haar benen strategisch plaatsen om haar fans niet alles te laten zien! Maar met zulke billen snappen wij dat ook wel. Het zou voor Suzanne bijna verboden moeten worden om een broekje te dragen! Het niets verhullende gympakje doet namelijk echt wonderen voor haar spectaculaire billen. Om het over Suzanne haar verleidelijke pose nog maar niet te hebben! Met haar benen lekker aangespannen en borstkas naar voren gedrukt pronkt Suzanne op het bankje. Met geweldige resultaten, natuurlijk. Want hier kan je je ogen echt amper van afhouden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...