Suzan & Freek delen veelzeggende foto na gerucht over open relatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan en Freek zorgde de afgelopen week voor flink wat opschudding, maar lijken nu alle geruchten uit de lucht te helpen. 

Het was het weekje wel voor Suzan en Freek. Het bekende duo moest omgaan met allerlei geruchten over hun relatie. En dat is natuurlijk geen pretje. Er kwam namelijk afgelopen week uit dat er binnen hun relatie ruimte zou zijn voor ‘uitstapjes’ op z’n tijd. Zowel Suzan als Freek mogen soms met een andere partner er vandoor. Zolang het maar bij een uitstapje blijft natuurlijk. Dat is best ruimdenkend van het stel. Maar er zit ook een keerzijde aan. Zo zou de open relatie van het zingende duo zorgen voor veel frictie. Maar die geruchten lijken met deze foto uit de lucht te zijn gehaald.

Lees ook: Wat: Suzan & Freek hebben open relatie na avontuurtje in bezemkast met Maan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan en Freek bewijzen liefde met mooie foto

Freek zou tijdens ‘De Vrienden van Amstel Live’ tijdens een crew feestje met Maan de Steenwinkel in een bezemkast zijn beland en de liefde met haar hebben bedreven. Volgens hun eigen regels over uitstapjes zou dat gewoon mogen natuurlijk. Maar het verhaal gaat dat Freek veel vaker dan Suzan gebruik zou maken van de regel. En dat zorgt op zijn beurt weer voor een hoop problemen tussen de twee. Maar van de geruchten dat ze problemen in hun relatie zouden hebben lijkt niet heel veel waar als we afgaan op de foto’s die het stel plaatst. Zo geven ze elkaar heel liefdevol een kus. Dat ziet er niet uit als twee mensen die flinke problemen hebben. Het zou natuurlijk kunnen, dat ze de schijn ophouden. Maar dan zouden Suzan en Freek wel heel ver gaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Muzikaal koppel Suzan en Freek nu ook verloofd

Suzan en Freek blijken verliefder dan ooit. En dat bewijst het muzikale koppel door met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Freek heeft Suzan ten huwelijk gevraagd en Suzan zei volmondig ‘ja’. Daardoor zijn de twee muzikanten binnenkort het best presterende getrouwde koppel in de muziekindustrie. Tenminste, als ze de bruiloft uiteindelijk halen natuurlijk. Want hoewel er niet zoveel aan de hand lijkt, kan het natuurlijk zo zijn dat er wel degelijk wat speelt tussen de twee verloofden. Het nieuws van de problemen komt bij Yvonne Coldeweijer vandaan en de koningin van de Nederlandse roddels heeft het wel vaker bij het rechte eind.

Suzan en Freek gedragen zich nog normaal

Als er iets speelt tussen Suzan en Freek, dan mogen de twee wel heel snel overschakelen naar en acteer carrière, want dan zouden ze twee van de meest overtuigende acteurs van Nederland zijn. Er is geen enkel teken van een ruzie tussen de geliefdes. Het contact met Maan lijkt ook nog gewoon goed. Dat moet ook wel, want ze staan natuurlijk regelmatig met elkaar op het podium. Vooralsnog lijken deze roddels dus gewoon maar roddels te zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.