Foto: Maan de Steenwinkel wordt geplet door bekende blondines

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel maakt weer haar opmars bij de gezelschap The Streamers. Daar wordt ze alleen geplet door deze bekende blondines. 

Maan de Steenwinkel gaat een onzekere toekomst tegemoet. Er zit misschien weer een lockdown aan te komen, dus of haar concerten het komende jaar doorgaan is maar zeer de vraag. Toch heeft Maan genoeg om naar uit te kijken. Bijvoorbeeld naar The Streamers. Het grote gezelschap aan artiesten die live optredens geven voor de mensen thuis, komt weer bij elkaar. En naast wat nieuwe gezichten zitten er ook weer een hoop oude bekenden tussen. Maan bijvoorbeeld. Die roept gelijk weer meidengroep SMS in het leven. Dat is het trio van Maan de Steenwinkel, Sanne Hans (oftewel Miss Montreal) en Suzan (van Suzan en Freek). Tussen deze twee mooie blondines lijkt Maan alleen een klein beetje geplet te worden.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel lijkt wel rollade in roze topje
Maan is het middelpunt van trio in The Streamers

Een podium vol met bekende en vooral beeldschone vrouwen. Daar ga je natuurlijk wel eventjes voor klaar zitten. Naast Maan de Steewinkel bestaat het trio dus uit de prachtige blondines Suzan en Sanne. Met zijn drieën vormen zij een van de beste onderdelen aan elk concert van The Streamers. Want natuurlijk is het leuk om eventjes naar Kraan of Thomas Acda te luisteren, maar als de dames het podium opkomen, dan valt heel Nederland even stil. In het middelpunt van het trio staat Maan. Zij vormt de kern van de meidengroep. Dat is ook niet zo gek, aangezien Maan misschien wel de meest talentvolle zangeres van Nederland is van het moment. Sanne en Suzan tillen Maans optreden naar een hoger niveau. Met zijn drieën zorgen de bloedmooie dames ervoor dat het publiek thuis op de bank vol interesse blijft kijken.

Hoe klonk Maan ook alweer tijdens The Streamers?

Misschien is het alweer een klein beetje weggezakt hoe het trio van mooie vrouwen nu precies klonk tijdens de livestream concerten van The Streamers het afgelopen jaar. Gelukkig bestaat het materiaal nog. Dan kan je alvast jezelf een beetje inleven in de geweldige ervaring die je tegemoet gaat bij de komende concerten van de megaband. Maan, Sanne en Suzan zijn namelijk echt wel een groep waar je rekening mee moet houden. Binnen alle samenwerkingen van de Streamers is dit trio waarschijnlijk het beste.

Maan in je huiskamer

Niet alleen bij The Streamers heb je de mogelijkheid om Maan live in je woonkamer te beluisteren. Maan geeft ook een aantal huiskamerconcerten weg aan haar trouwe volgers. Dus als je Maan in jouw woonkamer wilt hebben, dan kan dat misschien gewoon. Hoe je kans maakt op een privé optreden van Maan de Steenwinkel? Nou, dat legt ze allemaal nog eventjes uit op haar Instagram. Maar je moet snel zijn, anders dan geniet iemand anders van jouw momentje met megaster Maan de Steenwinkel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!