Foto: Maan de Steenwinkel wordt geplet door bekende blondines

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel maakt weer haar opmars bij de gezelschap The Streamers. Daar wordt ze alleen geplet door deze bekende blondines. 

Maan de Steenwinkel gaat een onzekere toekomst tegemoet. Er zit misschien weer een lockdown aan te komen, dus of haar concerten het komende jaar doorgaan is maar zeer de vraag. Toch heeft Maan genoeg om naar uit te kijken. Bijvoorbeeld naar The Streamers. Het grote gezelschap aan artiesten die live optredens geven voor de mensen thuis, komt weer bij elkaar. En naast wat nieuwe gezichten zitten er ook weer een hoop oude bekenden tussen. Maan bijvoorbeeld. Die roept gelijk weer meidengroep SMS in het leven. Dat is het trio van Maan de Steenwinkel, Sanne Hans (oftewel Miss Montreal) en Suzan (van Suzan en Freek). Tussen deze twee mooie blondines lijkt Maan alleen een klein beetje geplet te worden.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel lijkt wel rollade in roze topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan is het middelpunt van trio in The Streamers

Een podium vol met bekende en vooral beeldschone vrouwen. Daar ga je natuurlijk wel eventjes voor klaar zitten. Naast Maan de Steewinkel bestaat het trio dus uit de prachtige blondines Suzan en Sanne. Met zijn drieën vormen zij een van de beste onderdelen aan elk concert van The Streamers. Want natuurlijk is het leuk om eventjes naar Kraan of Thomas Acda te luisteren, maar als de dames het podium opkomen, dan valt heel Nederland even stil. In het middelpunt van het trio staat Maan. Zij vormt de kern van de meidengroep. Dat is ook niet zo gek, aangezien Maan misschien wel de meest talentvolle zangeres van Nederland is van het moment. Sanne en Suzan tillen Maans optreden naar een hoger niveau. Met zijn drieën zorgen de bloedmooie dames ervoor dat het publiek thuis op de bank vol interesse blijft kijken.

Hoe klonk Maan ook alweer tijdens The Streamers?

Misschien is het alweer een klein beetje weggezakt hoe het trio van mooie vrouwen nu precies klonk tijdens de livestream concerten van The Streamers het afgelopen jaar. Gelukkig bestaat het materiaal nog. Dan kan je alvast jezelf een beetje inleven in de geweldige ervaring die je tegemoet gaat bij de komende concerten van de megaband. Maan, Sanne en Suzan zijn namelijk echt wel een groep waar je rekening mee moet houden. Binnen alle samenwerkingen van de Streamers is dit trio waarschijnlijk het beste.

Maan in je huiskamer

Niet alleen bij The Streamers heb je de mogelijkheid om Maan live in je woonkamer te beluisteren. Maan geeft ook een aantal huiskamerconcerten weg aan haar trouwe volgers. Dus als je Maan in jouw woonkamer wilt hebben, dan kan dat misschien gewoon. Hoe je kans maakt op een privé optreden van Maan de Steenwinkel? Nou, dat legt ze allemaal nog eventjes uit op haar Instagram. Maar je moet snel zijn, anders dan geniet iemand anders van jouw momentje met megaster Maan de Steenwinkel!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!