Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is superstrak bezig. Haar is duidelijk van groot belang voor Suzanne die elke dag bezig blijft dit strakker en strakker te maken. 

Schaatsster Suzanne Schulting zie je vaker naast het ijs dan erop tegenwoordig, maar dat maakt haar prestaties nog niet minder indrukwekkend. Voornamelijk tijdens haar trainingen weet de prachtige sporter zichzelf flink te pushen om een beter en hoger resultaat te halen. En dat resultaat spreekt natuurlijk voor zich. Kijk maar naar haar superstrakke deze dagen. Suzanne is ook erg trots op die prestatie en deelt haar knappe dan ook erg vaak op Instagram. Telkens als Suzanne langs een spiegel loopt is het tijd om even een mooie foto van zichzelf te maken. En gelijk heeft ze. Want iedereen die er uit zou zien als Suzanne Schulting zou precies hetzelfde doen.

Lees ook: Video: Suzanne Schulting kleedt zich om in bloedheet voetbalstadion

Suzanne Schulting maakt mooie spiegelselfies

Dat Suzanne Schulting een enorm verleidelijke vrouw is, dat hoef je de meeste mensen niet meer te vertellen. Dat spreekt namelijk een klein beetje voor zich. Maar nog steeds deelt Suzanne, gelukkig ook maar, allerlei mooie foto’s van zichzelf. Daar zijn al haar volgers natuurlijk erg blij mee en zijn haar daar erg dankbaar voor. Suzanne vindt de lieve berichtjes die ze dan krijgt ook erg leuk. Haar volgers zijn namelijk erg onder de indruk van Suzanne haar gespierde en strakke lijf en zijn erg benieuwd hoe de schaatsster dat voor elkaar heeft gekregen. Het antwoord ligt misschien wel erg voor de hand, maar Suzanne deelt het toch graag nog met haar volgers.

Trainen lijkt het antwoord te zijn op sportieve video

Hoe Suzanne haar zo strak houdt? Door keihard te trainen. dat blijkt wel als je alle video’s ziet die Suzanne op haar Instagram plaatst. Van de ene training rolt ze zo de ander in. Trainen is voor Suzanne ook erg leuk en motiverend om te doen. Ze ziet haar elke keer strakker worden. Op de video die ze nu deelt buigt Suzanne even flink door haar knieën. Maar ze weet de training te doorstaan en komt weer een stukje sterker eruit. Het is gelukkig ook nog eens ontzettend leuk om Suzanne aan de slag te zien. Je raakt zelf gemotiveerd van al dat harde werk van de knappe schaatsster.
Het resultaat van al dat trainen is vrij duidelijk

Al die trainingen waar Suzanne Schulting zich aan onderwerpt hebben een vrij duidelijk resultaat. Kijk maar naar de foto van Suzanne in dit spannende broekpak. Door al dat trainen kan ze zich veroorloven om een bijzonder verleidelijk pakje aan te trekken. En Suzanne vindt dat natuurlijk erg leuk om te doen en daarmee haar volgers te verassen. Ze gaat dus nog wel even vrolijk door met haar trainingen. Gelukkig wordt Suzanne aan alle kanten aangemoedigd. Haar omgeving is ontzettend trots op haar en haar volgers weten haar altijd te motiveren. Suzanne heeft het wat dat betreft dus erg goed voor elkaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!