Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gaby Blaaser is meer dan enkel een sportieve vrouw. Zo is ze ook nog fotograaf en professioneel  gezichts-ontwerper. Althans, als het gaat om haar eigen gezicht dan. Maar in haar nieuwste Instagram post draait het even niet om Gaby zelf. Deze grijze muis geeft anderen ook graag voldoende ruimte in de spotlights. Zelfs als het gaat om de spotlight van haar eigen sociale media. Dit keer betrekt ze, naar een intensieve training, een bekend sportmerk bij haar status update. Met als doel natuurlijk om haar outfit is even goed te promoten. Dit doet ze waarschijnlijk maar al te graag voor een leuk bedrag. Uiteraard geeft de outfit haar ook de kans om zelf nog even te schitteren online. De strakheid complimenteert haar “hardwerkende” lichaam natuurlijk erg goed en dit weet Gaby als geen ander! Maar een herinnering voor haar, vooral mannelijke, volgers kan vast geen kwaad, denkt ze.

Gaby Blaaser draait zich nog keertje om

Ze is er vroeg bij dit keer. De sportschool is vrijwel leeg en ze heeft ruimte zat om een leuke foto te maken. In plaats dat ze zich omdraait in bed is Gaby in alle vroegte al te vinden in de sportschool om haarzelf te trakteren op een intensieve training. Hierna is het nog steeds niet erg druk in de en dus de uitgelezen kans om zonder blikken of blozen haarzelf in de outfit te fotograferen. Ook de spiegel is niet bezet dus ze heeft tijd en ruimte zat. In plaats van in bed, draait ze zich om voor de spiegel van de sportschool.

Gaby Blaaser een klein beetje kleurloos

Dat de outfit min of meer dezelfde kleur heeft als de vloer, namelijk grijs, maakt dit keer niet uit. Het gaat vooral om wat de outfit doet. Dat is ervoor zorgen dat je vormen goed voor de dag komen en je echt opvalt als sportvrouw in de sportschool, of als BN’er online. 

Gaby Blaaser is een echte leeuwin

Dit merk draait helemaal om leeuwen. En Gaby is ook wel een beetje een wild dier. Ze doet lekker wat ze wil continu en schaamte? Dat begrip kent deze bekende Nederlander eigenlijk niet. Openhartig vertelt ze vaak zat over haar nieuwste “verbouwing” en ook haar Instagram staat vol met leuke foto’s van Gaby is het wild. Erg vaak in haar natuurlijke vorm. De influencer en dit merk zijn dus zeker een goede match. Wat ook te merken is aan de grote hoeveelheid likes en complimenten online op haar socials.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby draait in lekker setje

Waar ze minder goed op haar plek was, was achter de draaitafels. Gaby heeft wel is een plaatje gedraaid in het verleden, maar toch besloten zich nu vooral te richten op het draaien in een lekker setje in de sportschool. Ook heeft ze in het verleden een DJ, genaamd Quentino, gedatet. Maar ook hier is inmiddels een eind aan gekomen. Gelukkig komt er nooit een eind aan leuke foto’s van een strakke Gaby. Tenminste, niet zolang plastische chirurgie en sport haar twee favoriete hobby’s zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.