Suffe Silke steelt Sinio’s spot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gisteravond kroop de blonde Silke uit Friesland door het oog van de naald bij Hollands Next Top Model. Nadat ze eerst bij Sinio op schoot had gelegen voor een exotische fotoshoot in het Zuiderbad in Amsterdam, stool ze vervolgens zijn plek naar de volgende ronde. Nee, Sinio is niet meer. Rust in vrede. Overigens zal hij dat waarschijnlijk niet heel erg vinden. Hij had namelijk net bekend gemaakt een Papa te zijn en stiekem had ‘ie eigenlijk best wel een beetje heimwee naar zijn gezinnetje. Goed nieuws dus voor de potentiële opvolger van Doutzen Kroes en voor ons, want zij is door!

https://www.instagram.com/p/B3VFBcqjdoQ/

Van suf naar stout

De schone blondine zien we dus volgende week weer terug. Maar hoe? Van jurylid Anna Nooshin – man man man, wat een mokkeltje – kreeg Silke te horen dat haar foto’s een beetje suf en saai waren geweest. Het mag allemaal wel wat pittiger, en ook wij zouden dat helemaal niet erg vinden. Wij zien ook graag dat Suffe Silke verandert in een Spannende Silke of Stoute Silke. Spannende Stoute Silke zou helemaal mooi zijn. Nog leuker zou zijn als Silke in de toekomst een keertje samen met Anna Nooshin op de foto wordt gezet. Dat zou toch een mooie combinatie opleveren van een ervaren mokkel met een mokkeltje van de nieuwe generatie. Het schijnt trouwens dat de 22-jarige Silke zelf een afgestudeerd fotograaf is. Dat kunnen we ook wel terugzien op haar Instagram, want waar de spanning tijdens HNTM ontbreekt, spat het ervan af op haar social media account.

https://www.instagram.com/p/BseCRRQnXiI/?utm_source=ig_web_copy_link

Bromance Nick en Jay in gevaar?

Waar we – in tegenstelling tot vorige week – deze aflevering verder weinig spectaculairs hebben zien gebeuren (helaas geen rondvliegende slippers), zagen we wel in het begin van de aflevering dat Nick met Jay onder de douche sprong voor een fotoshoot. Beiden waren zo te zien niet vies van een beetje gezonde broederliefde. En dat allemaal moest Sam vanaf de zijlijn aanschouwen. Hij zag zijn beste maatje Nick omhelst worden door Jay. Toch bleef hij echter koel en zei hij dat het ‘m niet zoveel kon schelen omdat ‘ie aan het einde van de dag toch degene is die naast z’n mattie slaapt. Wie weet kan onze mokkel in spé Stoute Silke haar fotografie skills inzetten om alsnog een mooi plaatje te schieten van de twee makkers.

https://www.instagram.com/p/Bovm0R4iLMz/?utm_source=ig_web_copy_link

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!