Styliste Roos Reedijk (Kopen zonder Kijken) overschaduwt collega’s op brute wijze tijdens nieuwste aflevering

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roos Reedijk steelt weer eens op negatieve wijze de show. Ze wil weer per se als enige in de spotlight staan zo te zien. Het is zo erg dat ze haar collega gewoon achter een paastak verstopt!

Styliste Roos Reedijk heeft haar momentje weer eens weten te pakken. Ze wilt wederom als enige in de spotlights staan en doet dit dan ook op brute wijze… Ze verstopt haar collega gewoon achter een paastak! Hij komt zo slecht in beeld en kan zijn andere collega’s niet eens aankijken tijdens het gesprek. Het ziet er dan ook allemaal maar erg raar uit op televisie en we vragen ons dan ook af of ze dit zelf niet meer opvalt? Tijdens het programma geeft Roos Reedijk tips over hoe je je paasbrunch het beste in kan richten. Ze geeft tips over hoe je de tafel zo leuk mogelijk kan opmaken. Hierbij komen haar collega’s dan ook vrijwel niet meer tussen. Wil jij de video zelf bekijken? Klik dan op deze link.

roos reedijk

Roos Reedijk krijgt wel vaker kritiek

Roos Reedijk zal wel flink wat kritiek ontvangen na deze aflevering. Dat is overigens ook zeker niet de eerste keer dat ze flink wat kritiek krijgt. Ook tijdens haar afleveringen van Kopen Zonder Kijken, waar Roos styliste is, krijgt ze vaak kritiek. Vooral omdat ze zo graag op de voorgrond staat. Ze laat haar collega’s vaak verdwijnen, waardoor zij volledig in de spotlights kan staan. Daarnaast krijgt ze ook vaak kritiek op de overdreven en soms wat aparte outfits die ze draagt. Ook krijgt ze soms kritiek op haar styling. Zo was er laatst bijvoorbeeld de wens om een donkerkleurig huis te krijgen, maar had ze een helemaal wit interieur gemaakt! Daarnaast vinden ook veel kijkers dat ze een vervelende stem heeft. Roos Reedijk krijgt dus zeker meer dan genoeg kritiek.

Meer zien van Roos Reedijk doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de blonde styliste Roos Reedijk? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier toont ze haar creaties en andere beelden uit haar werk. Verder deelt ze ook prachtige foto’s van haar privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...