Home Nieuws Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met deelnemers van Kopen Zonder Kijken

Roos Reedijk heeft een video op Instagram gezet waarbij ze duidelijk laat doorschemeren dat ze de kandidaten van Kopen Zonder Kijken meer dan zat is. Ze verwoordt het allemaal op een zeer positieve en vooral politiek correcte manier, maar het is duidelijk dat ze een beetje klaar is met de manier waarop de gemiddelde deelnemer eisen stelt tijdens het programma

Roos Reedijk is klaar met steeds hetzelfde interieur

Dat komt namelijk omdat de deelnemers allemaal hetzelfde willen. Het is allemaal veel te standaard geworden, aldus Roos. Roos Reedijk is de interieurstyliste van het programma. Zij zorgt dus voor de verbouwing van van de huizen. Ze is natuurlijk enorm creatief, maar kan haar creativiteit totaal niet meer kwijt bij deze saaie standaard wensen van de deelnemers. Ze ziet bij de moodboards die de deelnemers invullen altijd dezelfde volgende standaard dingen terugkomen: Een visgraat vloer, de zwarte stalen deur met glazen ramen en de witte muren. Wil jij de Instagram reel bekijken? Klik dan even hier.

Roos Reedijk

Roos Reedijk wil uitgedaagd worden door deelnemers

Roos Reedijk heeft natuurlijk een enorm creatief brein als styliste en kan dit nu niet uiten. Ze wil uitgedaagd worden door de deelnemers. Ze geeft zelf alvast wat ideeën. Zo geeft ze bijvoorbeeld aan dat je de muren in plaats van wit ook beige kunt maken, of een zandkleur kan geven. Ook zou je ze kunnen overlappen. Zo hou je het meeste van de stijl nog aan, maar verander je die harde witte muren.

Aan de reacties te zien zijn de volgers van Roos het volledig met haar eens over de saaie deelnemers. Zo wordt er onder andere het volgende gereageerd onder haar video: ”Ik vind het programma ook echt niet meer leuk altijd dezelfde types die zich opgeven.”, ”Jammer dat zoveel mensen hetzelfde kiezen. Met de massa/mode meegaan.”, ”Veel mensen durven niet of vinden het echt lastig om ‘eigen’ te zijn. Dus daarom maar veilig en kiezen waar de massa voor gaat. Zonde, maar gelukkig zijn er stylisten die erbij kunnen helpen.”

Meer zien van Roos Reedijk doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de blonde styliste Roos Reedijk? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe blondine vooral foto’s van haar prachtige resultaten in haar werk. Zo laat ze veel verschillende ontworpen interieurs zien, of bijvoorbeeld zelf gemaakte paasstukken. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Mobiele versie afsluiten