Stylist Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken zorgt voor ophef

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roos Reedijk, de blonde stylist van RTL-programma Kopen Zonder Kijken doet ook gewoon maar haar werk. Waarom ergert de kijker zich dan toch soms groen en geel aan deze opvallende vrouw?

Kopen Zonder Kijken is een kijkcijferhit. Iedereen heeft een mening over de huizen die ‘blind’ gekocht worden in het RTL-programma. Regelrechte miskopen worden druk besproken, ook flamboyante aannemer Bob is onderwerp van gesprek, maar over stylist Roos Reedijk zijn de meningen het sterkst verdeeld…

Lees ook: Stylist Roos Reedijk keert terug in nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken

‘Kopen Zonder Kijken-stylist Roos Reedijk is irritant’

Als je dacht dat men online bot konden reageren op een in hun ogen ‘mislukte’ woonkamerrenovatie, moet je de reacties op Kopen Zonder Kijken-stylist Roos Reedijk eens bekijken. Deze blonde dame wordt niet alleen gekielhaald om haar ideeën over de inrichting van woonkamers. Ook haar persoonlijke stijl wordt aangevallen. Zo schoot haar keus om binnenshuis een enorme roze zonnebril te dragen bij de kijker in het verkeerde keelgat. Men ergert zich ook aan haar opvallende stem, die vaak als ‘irritant’ wordt omschreven. Oordeel zelf:

Roos Reedijk: ‘Ik weet dat ik gekke stem heb’

Het zijn kritiekpunten waar stylist Roos Reedijk gek genoeg zelf ook best begrip voor heeft. “Ik weet zelf ook wel dat ik een gekke stem heb en dat ik maffe kleren draag,” zegt ze in gesprek met LINDA. Roos laat zich vooral inspireren door de positieve reacties, want die zijn er gelukkig ook. “Ik word aangesproken bij de bakker. Mijn inbox van mijn Instagram loopt over. Toen ik vanochtend voor het stoplicht stond te wachten werd het raampje van de auto naast me naar beneden gedraaid en riep een vrouw hoe te gek ze het vond.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!