Stylist Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken zorgt voor ophef

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roos Reedijk, de blonde stylist van RTL-programma Kopen Zonder Kijken doet ook gewoon maar haar werk. Waarom ergert de kijker zich dan toch soms groen en geel aan deze opvallende vrouw?

Kopen Zonder Kijken is een kijkcijferhit. Iedereen heeft een mening over de huizen die ‘blind’ gekocht worden in het RTL-programma. Regelrechte miskopen worden druk besproken, ook flamboyante aannemer Bob is onderwerp van gesprek, maar over stylist Roos Reedijk zijn de meningen het sterkst verdeeld…

Lees ook: Stylist Roos Reedijk keert terug in nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken

‘Kopen Zonder Kijken-stylist Roos Reedijk is irritant’

Als je dacht dat men online bot konden reageren op een in hun ogen ‘mislukte’ woonkamerrenovatie, moet je de reacties op Kopen Zonder Kijken-stylist Roos Reedijk eens bekijken. Deze blonde dame wordt niet alleen gekielhaald om haar ideeën over de inrichting van woonkamers. Ook haar persoonlijke stijl wordt aangevallen. Zo schoot haar keus om binnenshuis een enorme roze zonnebril te dragen bij de kijker in het verkeerde keelgat. Men ergert zich ook aan haar opvallende stem, die vaak als ‘irritant’ wordt omschreven. Oordeel zelf:

Roos Reedijk: ‘Ik weet dat ik gekke stem heb’

Het zijn kritiekpunten waar stylist Roos Reedijk gek genoeg zelf ook best begrip voor heeft. “Ik weet zelf ook wel dat ik een gekke stem heb en dat ik maffe kleren draag,” zegt ze in gesprek met LINDA. Roos laat zich vooral inspireren door de positieve reacties, want die zijn er gelukkig ook. “Ik word aangesproken bij de bakker. Mijn inbox van mijn Instagram loopt over. Toen ik vanochtend voor het stoplicht stond te wachten werd het raampje van de auto naast me naar beneden gedraaid en riep een vrouw hoe te gek ze het vond.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.