Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Vandaag Inside Oranje en Studio Fussball.

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp laat weer de dagelijkse kijkcijfers zien. Studio Fussball scoort 868.000 kijkers tegenover Vandaag Inside Oranje die 710.000 scoort. Dit is niet de eerste keer dat het verschil zo groot is; vorige week gebeurde dit ook.

Vandaag Inside Oranje heeft de wind tegen

Het is al weer voor de tweede keer dat Studio Fussball aanzienlijk meer kijkers trekt dan Vandaag Inside Oranje. VI scoort 158.000 kijkers minder dan Studio Fussball. Dit verschil is niet zo groot geweest in tijden. Dit is opmerkelijk omdat de mannen van VI altijd kritiek hebben op Studio Fussball. Ze noemen het een mislukt programma of soms zélfs een verschrikking. De woorden over de concurrent zijn in ieder geval niet mild. Het kan zomaar zijn dat dit een rol heeft gespeeld: volgens kijkers doet VI aan weinig zelfreflectie. Bij kijkcijfers gaat de strijd vooral om de leeftijdsgroep 25-54 jaar. Deze groep is ook weer bij Studio Fussball verreweg het grootst.

Zie hier de reactie van Tina Nijkamp:

Tina nijkamp kijkcijfers vi studio fussball

Tina Nijkamp: ”Verschil is eerder nog nooit zo groot geweest!”

Volgens Tina Nijkamp is dit te wijten aan de gasten die aan tafel zitten. Ondanks Albert Verlinde, die vaak kijkcijfers trekt, aan tafel zat bij VI waren de cijfers niet aan te slepen. Voor de heren van VI is komt er nog een klap bij. Valentijn Driessen, sportjournalist, is een gemis aan tafel. Hij zit namelijk nu in Duitsland om verslag te leveren. Of dit verschil had gemaakt, valt over te twijfelen. Bij Studio Fussball zat Guus Hiddink, hij staat niet erg bekend om zijn entertainende functie. Toch wint de informatieve kant van de entertainment hoek! Het is afwachten of dit vaker gaat gebeuren. Na twee nederlagen zou je kunnen zeggen dat VI aan hun imago moet werken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.