Stralende Marieke Elsinga is klaar om dramatische reeks voort te zetten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is de meest stralende presentatrice van Nederland. Ze is helemaal klaar om een dramatische reeks voort te zetten. 

Presentatrice

Lees ook: Marieke Elsinga geeft schrikbarend inkijkje in kleedkamer
Marieke maakt even leuke foto met mede-jurylid

Voor de opnames officieel beginne is er natuurlijk altijd even tijd voor een lolletje met de mede-juryleden. Je doet natuurlijk ook een klein beetje mee aan een programma als dit om het naar je zin te hebben. Daarom besluit Marieke om even een leuke foto te maken met haar mede-jurylid Fred van Leer. Maar Fred moet even de schijnwerpers pakken en kijkt of zijn haar wel goed zit. Dan maar een filmpje maken. Dat deelt toch een stuk beter. Na ja, Marieke heeft het in ieder geval erg naar haar zin achter de schermen. En dat is natuurlijk wel belangrijk. Als je er namelijk altijd naast zit met je voorspellingen, moet je het plezier ergens anders uit halen.

In de make-up? Tijd voor een foto

Je moet ook iets als je nog in de make-up zit voor de opnames beginnen. Marieke brengt haar wachten door met een telefoon in haar handen. Daar maakt ze de ene leuke foto en het ene leuke filmpje na het andere. Het levert een hoop mooi behind the scenes materiaal op. Al is dat voornamelijk mooi omdat Marieke er in zit. Met zo’n knappe presentatrice in de jury, moet het programma natuurlijk wel goed worden. Een andere optie is er niet.

Danny de Munk bevestigd over Marieke Elsinga wat je al lang op foto kan zien

Als Marieke dan na haar lange make-up routine het podium op loopt om de andere juryleden te begroeten, bevestigd Danny de Munk, die ook in het programma zit, wat iedereen al jaren weet. “Wat zie je er goed uit” zegt hij tegen de beeldschone Marieke. Dat kan je natuurlijk al jaren op iedere foto die Marieke plaatst zien, maar het is voor de prachtige presentatrice toch fijn nog even in het echt te horen. De sfeer in het programma zit er in ieder geval op die manier goed in. Dat beloofd weer wat moois te worden als de afleveringen straks op de buis komen. Knappe Marieke Elsinga heeft er in ieder geval alles aan gedaan om het programma te laten slagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...