Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Kim-Lian van der Meij aan het genieten op prachtig strand

Na een goed jaar voor presentatrice Kim-Lian van der Meij is het nu eindelijk tijd om er weer eens lekker tussen uit te gaan. Zo was Kim-Lian dit jaar onder andere te zien als succesvolle deelnemer bij Wie is de Mol? en speelde ze mee in The Passion. Kim-Lian heeft dus duidelijk niet stilgezeten en zelfs tijdens haar vakantie is de presentatrice nog druk in de weer. Uiteraard wel met hele leuke dingen want Kim-Lian deelt de ene naar de andere foto van haar lekkere vakantie. Het ziet er jaloersmakend uit want Kim-Lian is volop aan het genieten van het mooie weer op haar bestemmingen. Zo is onderstaande foto gemaakt op het strand in Kroatië. Het ziet ernaar uit dat Kim-Lian net een verfrissende duik heeft genomen in het zeewater want haar haren zijn nog kletsnat. De zon is onder een berg verschoven en dat zorgt voor een prachtige roze gloed in de lucht. Kim-Lian zelf straalt van alle kanten en schrijft bij de foto dat ze zelfs stil wordt vanwege deze prachtige plek.

Kim-Lian van der Meij op strand

Kim-Lian van der Meij poseert tijdens zonsondergang

Het ziet ernaar uit dat Kim-Lian van der Meij een duidelijke lievelingsoutfit heeft. Het roze glitterbadpak of topje dient namelijk als outfit om in te zwemmen, maar ook om lekker in rond te lopen. Kim-Lian deelt een foto die vanaf de achterkant is genomen en waarbij ze naar de zonsondergang kijkt. Om die zonsondergang te bekijken heeft Kim-Lian een heel mooi hoog plekje uitgekozen om zo een prachtig uitzicht te hebben. De zon gaat onder in de zee en je zou denken dat Kim-Lian daardoor helemaal gelukkig is. Toch plaatst Kim-Lian een hele uitgebreide tekst onder haar foto over waarom we als mensen nou op aarde zijn. Gelukkig komt Kim-Lian uiteindelijk tot de conclusie dat je gewoon moet genieten van het leven.

Lees ook: Foto: Kim-Lian van der Meij is topje kwijt op strand

Kim-Lian van der Meij is een echte kampeerder

De vakantieganger Kim-Lian is momenteel dus in Kroatië te vinden maar even geleden was ze nog in Italië. Zo was Kim-Lian aan het genieten van het strand bij Venetië en deden ze uiteraard een toeristisch boottochtje door de grachten van de stad. Kim-Lian is een echte BN’er maar zo gedraagt ze zich lang niet altijd. Waar andere naar dikke villa’s op vakantie gaan is Kim-Lian gewoon lekker aan het kamperen met haar gezin. Wel gaat de presentatrice voor een beetje comfort want Kim-Lian noemt het luxury camping. Het gezin zit in een stacaravan, met het strand om de hoek en ze lijken er allen heel blij mee. Zo vertelt Kim-Lian dat ze iets teveel ijsjes en suiker aan het eten is en zich elke avond moet insmeren met muggenspray. Het hoort er allemaal bij en Kim-Lian geniet er met volle teugen van. Daarbij is ze ook nog eens heel blij met haar nieuwe zonneklep.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.