Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Kim-Lian van der Meij aan het genieten op prachtig strand

Na een goed jaar voor presentatrice Kim-Lian van der Meij is het nu eindelijk tijd om er weer eens lekker tussen uit te gaan. Zo was Kim-Lian dit jaar onder andere te zien als succesvolle deelnemer bij Wie is de Mol? en speelde ze mee in The Passion. Kim-Lian heeft dus duidelijk niet stilgezeten en zelfs tijdens haar vakantie is de presentatrice nog druk in de weer. Uiteraard wel met hele leuke dingen want Kim-Lian deelt de ene naar de andere foto van haar lekkere vakantie. Het ziet er jaloersmakend uit want Kim-Lian is volop aan het genieten van het mooie weer op haar bestemmingen. Zo is onderstaande foto gemaakt op het strand in Kroatië. Het ziet ernaar uit dat Kim-Lian net een verfrissende duik heeft genomen in het zeewater want haar haren zijn nog kletsnat. De zon is onder een berg verschoven en dat zorgt voor een prachtige roze gloed in de lucht. Kim-Lian zelf straalt van alle kanten en schrijft bij de foto dat ze zelfs stil wordt vanwege deze prachtige plek.

Kim-Lian van der Meij op strand

Kim-Lian van der Meij poseert tijdens zonsondergang

Het ziet ernaar uit dat Kim-Lian van der Meij een duidelijke lievelingsoutfit heeft. Het roze glitterbadpak of topje dient namelijk als outfit om in te zwemmen, maar ook om lekker in rond te lopen. Kim-Lian deelt een foto die vanaf de achterkant is genomen en waarbij ze naar de zonsondergang kijkt. Om die zonsondergang te bekijken heeft Kim-Lian een heel mooi hoog plekje uitgekozen om zo een prachtig uitzicht te hebben. De zon gaat onder in de zee en je zou denken dat Kim-Lian daardoor helemaal gelukkig is. Toch plaatst Kim-Lian een hele uitgebreide tekst onder haar foto over waarom we als mensen nou op aarde zijn. Gelukkig komt Kim-Lian uiteindelijk tot de conclusie dat je gewoon moet genieten van het leven.

Lees ook: Foto: Kim-Lian van der Meij is topje kwijt op strand

Kim-Lian van der Meij is een echte kampeerder

De vakantieganger Kim-Lian is momenteel dus in Kroatië te vinden maar even geleden was ze nog in Italië. Zo was Kim-Lian aan het genieten van het strand bij Venetië en deden ze uiteraard een toeristisch boottochtje door de grachten van de stad. Kim-Lian is een echte BN’er maar zo gedraagt ze zich lang niet altijd. Waar andere naar dikke villa’s op vakantie gaan is Kim-Lian gewoon lekker aan het kamperen met haar gezin. Wel gaat de presentatrice voor een beetje comfort want Kim-Lian noemt het luxury camping. Het gezin zit in een stacaravan, met het strand om de hoek en ze lijken er allen heel blij mee. Zo vertelt Kim-Lian dat ze iets teveel ijsjes en suiker aan het eten is en zich elke avond moet insmeren met muggenspray. Het hoort er allemaal bij en Kim-Lian geniet er met volle teugen van. Daarbij is ze ook nog eens heel blij met haar nieuwe zonneklep.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...