Stralende Dionne Stax zit in kort rokje op zomerse foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Dionne Stax is op vakantie echt alles uit de kast aan het halen om zichzelf om te toveren tot knappe verschijning. 

Dionne Stax is op werk vakantie en laat zich helemaal gaan. De korte jurkjes worden uit de kast getrokken en de beentjes gaan in de lucht. Je kan wel stellen dat Dionne optimaal aan het genieten is.

Dionne Stax geniet van werkvakantie

Natuurlijk is het voor een hardwerkende presentatrice als Dionne Stax heel belangrijk om ook af en toe een beetje rust te nemen. Even lekker ontspannen en niet aan alle presentatie klussen in Nederland te hoeven denken, hoe lekker is dat? Helaas voor Dionne zit er onder het gras van haar vakantie toch een addertje. Dionne is namelijk helemaal niet alleen maar aan het ontspannen en chillen maar gewoon keihard aan het werk. Voor de opnames van Droomhuis Gezocht heeft Dionne het geluk dat ze mee mag naar de zonnige bestemming waar een aantal koppels hopen hun leven op te gaan bouwen. Misschien ziet Dionne het ook wel zitten om de hele dag in zulke korte rokjes rond te lopen en kijkt ze stiekem zelf ook naar een nieuw huisje? Dionne lijkt het in ieder geval prima naar haar zin te hebben en is lekker aan het ronddwalen in de steden.

Lees ook: Foto: Dionne Stax wordt afgeleid door eigen voetjes

Dionne Stax trekt korte rokjes uit de kast

Het is als presentatrice van een programma zoals Droomhuis Gezocht uitermate belangrijk dat je goed voor de dag komt. Gelukkig hoef je dat Dionne Stax niet twee keer te vertellen, aangezien ze er altijd voor zorgt dat ze er tiptop uit ziet voor televisie. Samen met het team en de koopwillige koppels is ze dit keer naar Portugal afgereisd om huizen te bezoeken. In principe een heel kleurrijk land maar Dionne moet af en toe zelf ook nog voor een beetje kleur zorgen. Helemaal als je kijkt naar de deelnemers is dat geen overbodige luxe. Daarom besloot Dionne een vrolijk, knalroze-paarse outfit uit de koffer te pakken. Het bankje waarop ze zit is namelijk nogal saai en grijs dus dat kan wel een beetje opfleuring gebruiken. Dionne trekt een hoog sluitend en erg kort rokje aan. Waarschijnlijk zullen alle Portugese mannen twee keer om kijken als de blondine langsloopt.

Dionne Stax zoekt het randje op

Naast dat Dionne heel goed kan dansen en regelmatig los gaat op een feestje houd de blondine ook wel van een beetje avontuur. Dit avontuur vindt Dionne in haar gevarieerde werk als presentatrice maar ook in het dagelijkse leven. Zo date Dionne namelijk met een internationale top-DJ die heel de wereld over vliegt. Gelukkig kan Dionne dat wel aan, want zelf is ze ook regelmatig op pad. Vanwege de opnames van het tv-programma zijn Dionne en het team soms in de raarste afgelegen dorpjes. Hier staat dan een oud huisje ‘in the middle of nowhere’ die als enige wel in het budget van de kopers past. Gelukkig blijft Dionne gewoon heel vrolijk en maakt ze overal een feestje van. In dezelfde paars-roze outfit staat ze te balanceren op een muurtje en zoekt ze letterlijk het randje op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!