Foto: Dionne Stax wordt afgeleid door eigen voetjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een lang seizoen kijken naar huizen moet Dionne Stax even haar energie terugvinden. haar eigen voetjes helpen haar enorm. 

Een heel seizoen huizen kijiken; dat gaat op een gegeven moment vervelen. Dionne Stax moet zichzelf tijdens de opnames van Droomhuis Gezocht even oppompen om de focus terug te krijgen. Op deze foto dwingt ze zichzelf in de juiste mindset te komen, terwijl ze wegdroomt als ze naar haar eigen voetjes kijkt. Misschien zit ze met haar hoofd al bij de Vierdaagse, die ze dit jaar voor de zoveelste keer gaat lopen? Daar gaat ze haar voeten hard bij nodig hebben!

Lees ook: Dionne Stax deelt jaloersmakende video van pittig boottochtje

Dionne leidt zichzelf goed af met voetjes

Ze heeft haar vrolijke, blauwe jurk al aangetrokken. En daarin kan ze natuurlijk de sterren van de hemel dansen. Terwijl Dionne de voetjes van de vloer houdt denkt ze helemaal niet meer aan al die lange opnames en honderden droomhuizen waar ze langs moet gaan voor haar werk. Dat is stiekem natuurlijk ook helemaal geen straf, maar toch kan het na een tijdje gaan vervelen. Gelukkig heeft Dionne daar nu het ultieme antwoord op gevonden. Ze beweegt heerlijk vrij en laat alle zorgen van zich af glijden. Zo is Dionne weer helemaal opgeladen om vrolijk te zoeken naar al die droomhuizen.

Dionne bezoekt de mooiste plekje voor werk

Voor haar werk is Dionne altijd de mooiste plekjes aan het bezoeken. Overal om haar heen zijn mooie berglandschappen en pittoreske dorpjes. Dionne zou het liefste ook zelf wel in een van haar droomhuizen wonen. Maar dat zit er voorlopig nog niet in. Daarbij, dan zou ze niet meer haar mooie programma’s kunnen maken, en Dionne krijgt wel echt een kick uit het maken van mooie televisie. Misschien is wonen in een ver land toch niet zo’n goed idee voor deze avontuurlijke blondine.

Feestbeest Dionne danst rustig door

Dionne Stax is een enorm feestbeest. Maar weinig mensen weten dit, omdat ze haar vooral kennen van haar werk op televisie, waar Dionne toch wel wat meer ingetogen is. Maar als Dionne bijvoorbeeld op een festival staat, dan gaat ze los. Dan schudt ze haar heupen los en begint het feest. Dat zag je ook wel toen ze laatst naar haar vriend ging kijken tijdens een van zijn dj-sets. Dionne kon simpelweg niet stilzitten en gooide haar heupen flink heen en weer Daar leidt Dionne niet alleen zichzelf mee af, maar ook de rest van het festivalterrein.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne en haar voetjes zijn nog lang niet uit gedanst

Ondanks dat Dionne dus wat af beweegt met haar lichaam zijn zij en haar voetjes nog niet klaar met dansen. Integendeel, ze is zo te zien nog maar net begonnen. Dionne kan niet wachten tot ze weer ergens op een dansvloer of bij een festival staat. Dan kan ze eindelijk los gaan en weer helemaal zichzelf zijn. Tot die tijd vermaakt ze zich met het bekijken van allerlei verschillende droomhuisjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Foto: Geraldine Kemper zet tanden in smakelijke bal

Geraldine Kemper staat over het algemeen bekend als een hele charmante dame, maar soms moet ze even ergens haar tanden in zetten.