Eerste trailer Netflix-film Stowaway: paniek in Marsraket

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Trailer time! De nieuwste Netflix film Stowaway komt eraan! Met Anna Kendrick de ruimte in, klinkt leuk… tot een stiekeme verstekeling iedereen in levensgevaar brengt…

Bij gebrek aan bioscoopfilms schiet Netflix te hulp met hun ambitieuze filmreleases. Hun nieuwste sci-fi thriller Stowaway komt eraan, en die wil je sowieso zien. Als je van 2 uur lang nagelbijten houdt tenminste…

Lees ook: Begin je Formule 1 seizoen goed met Drive to Survive seizoen 3

Stowaway op Netflix met Anna Kendrick

Space is weer sexy. Sinds een paar jaar vliegen de ruimte-avonturen je als meteorieten om de oren. Stowaway, de sci-fi film die op 22 april exclusief op Netflix uitkomt, maakt nu al indruk. In de eerste trailer zien we hoe een marsraket vol bekende gezichten in de problemen komt nadat er een verstekeling aan boord blijkt te zijn. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Anna Kendrick en Toni Collette. Ook Daniel Dae Kim (die eindelijk eens ‘gewoon’ Engels mag praten) is onderdeel van de ruimtecrew.

Zuurstofgebrek

De ruimtereis naar Mars, een missie van ruim twee jaar, begint hoopvol. Kort na lancering blijkt echter dat techneut Michael per ongeluk nog aan boord was. Het is inmiddels te laat om terug te keren, dus zitten ze de komende jaren ook met hem opgescheept. Gezellig, zo lijkt het in ’t begin. Toch blijkt dat de raket niet helemaal ingericht is op één extra passagier. De crew wordt niet alleen met voedseltekorten, maar ook met zuurstofgebrek geconfronteerd. Wie offert zich op om de missie tóch te laten slagen? Wie laat zich van z’n meest (on)menselijke kant zien? Zet ‘m maar alvast in je agenda: 22 april – Stowaway day!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.