Stoute Puck Moonen sproeit dwars door hek heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft haar beste slang tevoorschijn getoverd. De natuurlijke schoonheid lijkt ook nog is met de natuur, en haar eigen tuin, om te kunnen gaan. Helemaal legaal is het niet trouwens.

Puck Moonen sproeit alles onder thuis. Maar dat heeft een goed doel. Op haar erf staat een boom die wel erg lang geen water heeft gezien. Puck had het vermoedelijk veel te druk met races winnen en trainen voor die races. Het boompje buiten haar erf kreeg geen minuut de tijd van Puck. Toch kreeg de snelheidsduivel medelijden met de boom en kon ze uiteindelijk nog een gaatje vinden in haar schema, en ook een gat in het hek om doorheen te sproeien. Wat meteen duidelijk wordt is dat Puck wat meer schaduw in de tuin kan gebruiken. 

Lees ook: Foto: Puck Moonen duikt noodgedwongen de berm in

Puck kan goed mikken met haar lange slang

Deze sportster moest enige moeite doet om het boompje te bereiken. Gelukkig had ze haar meterslange tuinslang al in de aanslag om de boom nat te maken. Maar staat deze eigenlijk niet een klein beetje buiten haar erf? Is het dan wel de bedoeling om de boom te voorzien van water? Is die eigenlijk wel van haar? De stoute Puck draait er niet omheen en als haar buurman het niet doet, dan doet zij het maar. De boom moet hoe dan ook nat worden en doorgaan met leven. Puck is blijkbaar echt een natuurmens. Dat kan ook bijna niet anders als je ziet waar ze zich vrijwel dagelijks bevindt.

Racemonster even vredig als altijd

Wat doet de wielrenster nog meer in de week? Keihard trainen natuurlijk! Voor aankomende races. Die races zijn stuk voor stuk erg druk bezocht en menig toeschouwer staat langs de kant Puck toe te juichen. Voor haar training wil de bloedmooie fietser echter maar een ding: stilte. En een beetje zonneschijn trouwens, net als in haar tuin. In de natuur hoeft ze natuurlijk niet de tuinslang erbij te pakken en kan ze zich volledig focussen op de training. Tussendoor, in haar pauzes, vindt ze wel nog tijd om rustige plaatjes te schieten. Nu kan het nog, want tijdens een race draait het echt maar enkel om die eindstreep. Voor nu laat Puck zich nog graag afleiden en geniet ze van de omgeving. 

Puck gaat door in de bloedhitte 

Weer of geen weer, Puck gaat hoe dan ook door het vuur voor haar omgeving. Of het nou om haar race prestaties, familie, of een simpele boom van de buren gaat. Puck maakt net even die extra stap. Zo ook voor haar fans. De meest spannende en saaie momenten uit haar leven deelt ze online. Al is het leven van een professioneel wielrenster natuurlijk nooit echt saai. Het kent voornamelijk erg drukke tijden, maar soms ook rustige periodes. Al zijn die voor Puck bijna voorbij.

Puck Moonen heeft altijd tijd voor training

De tijd van binnen trainen en af en toe een race rijden is voorbij. De komende tijd komen allerlei races langs.  Het lijkt erop dat Puck haar Instagram gevuld gaat worden met niets anders dan uitslagen, medailles en bekers. Wij hopen dat ze vooral haarzelf laat fotograferen. Van Puck en haar avonturen kunnen we nooit genoeg krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.