Foto: Puck Moonen duikt noodgedwongen de berm in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is geen goed weekend voor Puck Moonen. De prachtige wielrenster moet noodgedwongen een stop maken in de berm. 

Tom Dumoulin moest tijdens de Giro D’Italia ooit noodgedwongen de berm in omdat hij darmklachten had. Bij Puck zijn het klachten aan de ándere kant: ze heeft te veel paas-chocolade gegeten, die tijdens een slopende training bijna weer naar buiten komen. Puck kan zich nauwelijks meer inhouden en moet snel aan de kant. Daar neemt ze even haar tijd in de berm om te zorgen dat ze weer normaal op de fiets kan stappen. Hopelijk heeft ze snel geen last meer.

Lees ook: Foto: Puck Moonen zit in bad na intense fietstocht

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Bloedmooie Puck Moonen kon nog lachen op knappe foto

Voordat de ellende met de paaseitjes begon, kon Puck nog wel goed lachen op de foto. Zelfs onder de modder zag Puck er nog stralender uit dan de meeste vrouwen van Nederland. Dat bewees ze ook met een prachtige foto die ze op haar Instagram plaatste. Alleen het lachen verging haar snel, nadat ze een zware training begon op een volle maag. Alle lekkere chocolade eitjes kwamen ineens weer omhoog. En dat was natuurlijk niet best. Maar gelukkig wist Puck het allemaal binnen te houden.

Puck plaatst wel vaker ‘vieze’ foto’s

Het is niet de eerste keer dat Puck Moonen ‘vieze’ foto’s plaatst. Het komt wel eens vaker voor dat Puck onder de modder besluit om een foto te maken. En die komt dan gewoon heel mooi op Instagram. Dat vinden haar volgers natuurlijk geweldig. Die smullen daar van. En dat weet Puck als geen ander. Gelukkig is ze niet de moeilijkste en trakteert ze haar fans dan op een leuke, maar wel een klein beetje een vieze foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck begint sprintend aan haar week

Misschien was Puck zo misselijk, omdat ze sinds maandagochtend al op de fiets zit. Al die training in combinatie met de heerlijke paaseitjes die Puck op heeft, zijn geen goede match. Daar werd Puck zo misselijk van. Maar toch blijft Puck doortrainen. Ze moet en zal namelijk het beste resultaat behalen. En dat kan niet als je niet dagelijks op de fiets zit. Puck weet dit en probeert ten alle tijden het beste naar boven te halen. Al komt er dus soms ook iets anders naar boven. Dat hoort er dan eenmaal bij.

Puck heeft de mentaliteit van een echte winnaar

Ondanks haar misselijkheid heeft Puck toch echt de mentaliteit van een winnaar te pakken. Ze blijft keer op keer, ondanks tegenslagen, weer op haar fiets stappen. Er zijn maar weinig sporters die haar doorzettingsvermogen hebben. En dat is bewonderingswaardig te noemen. Puck gaat volledig voor de winst en daar moet alles voor wijken. Tenzij er echt geen andere weg is, zoals met de verkeerd gevallen paaseieren. Dan moet Puck toch echt eventjes stoppen om een moment rust te pakken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!