Stormchaser Donald Trump krijgt code oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Storm Ciara raast zondag met harde windstoten door het land. Mensen worden van hun fiets geblazen, bomen en borden vliegen de weg op en alle vluchten liggen stil. Ciara is heftig, luid en inmiddels code oranje. Net als Amerikaanse president Donald Trump. 

Donald Trump was weer eens in het nieuws. Dat is inmiddels geen verassing meer. Lieve Donald balanceert een beetje tussen grootste troll op aarde en onkundige Oompa Loompa. En deze keer sleurt hij Nederland mee in zijn tirade, net als de storm Ciara, waar Donald verrassend veel gemeen mee lijkt te hebben. Telkens als Donald van zich laat horen gaat dat gepaard met veel kabaal en bravoure. En aan het einde van de rit is het afwachten wat voor schade hij weer heeft aangericht. En de overeenkomsten stoppen daar niet. Als een ware stormchaser volgt hij het voorbeeld van Ciara.

Altijd weer die Hollanders

Zowel Ciara als Donald houden Nederland in hun grip deze week. Donald lijkt wel een beetje geobsedeerd door Nederland. Hij kan het niet los laten. Vorig jaar beweerde hij nog: ‘You know, they love me in the Netherlands.’. En deels is dat waar. Nederland is een vrij progressief land waar je tot op zekere hoogte alles mag zeggen en laten wat je wil, dus er wordt vrij veel satire gemaakt, ook over belangrijke figuren. En wat is nou leuker dan grapjes maken over het sinaasappelhuidje van de Amerikaanse president? Al schiet dat bij Donald soms in het verkeerde keelgat. Dan raast hij even uit, als een ware onweersbui. Dit keer kwam de woede van een tweet van Maarten van de Linde.

Twitter account Donald Trump

Wie? Inderdaad, dat vroegen meerdere mensen zich ook af. Maarten is met 151 volgers op Twitter een redelijk onbekende verschijning. Waarom Donald met zijn 70 miljoen volgers zich ook maar iets van Maarten aantrekt weet niemand, maar een storm komt wel vaker onverwachts uit de hoek. De foto is overigens niet bewerkt met photoshop en komt rechtstreeks van de fotograaf van het witte huis zelf.

Een Stormy affair

Donald gaat wel vaker achter stormen aan. Zo had hij een aantal jaar terug zijn beruchte affaire met Stormy Daniels. Deze exotische danseres en pornoactrice wond bepaald geen doekjes om haar connectie met Donald. Dat leidde dan weer tot een regelrechte mediastorm rondom de Amerikaanse president. We kunnen hier wel spreken van een stormachtige relatie. En hoe de vork uiteindelijk ook in de steel zit, want er gaan een hoop geruchten, een ding is zeker: Donald likes it stormy.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door stormydaniels (@thestormydaniels) op

Get the Krabbé look

Dat Donald zich betrokken voelt tot de Nederlandse situatie met storm Ciara is wel duidelijk. Zijn uiterlijk alleen al kan gezien worden als een politiek statement. Die oranje gloed kan haast niets anders zijn dan een steunbetuiging aan het adres van Martijn Krabbé, die zich deze week ook liet zien met een beetje extra kleur op zijn wangen.

Met zijn wilde haren lijkt Donald net zelf door storm Ciara te zijn gelopen. Misschien ligt het ook een beetje aan de naam. Zangeres Ciara staat er om bekend altijd een lekker wild kapsel erop na te houden. Misschien lijkt Donald dus niet zozeer op de storm, maar eerder op de zangeres Ciara. Hoe dan ook lijkt het er op dat Donald nog wel even door zal razen. Net als Ciara trouwens, die neemt voorlopig alleen maar toe in kracht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ciara (@ciara) op

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten