Steven Kazan geeft Jamie Kames natte verassing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

CoronaTV is terug van weggeweest! Steven Kazan, en zijn bloedmooie vriendin Jamie hebben weer eens een leuke, vrolijke video naar hun Youtube kanaal geüpload. Daarin heeft Steven een lieve verassing voor zijn Jamie.

Goochelaar Steven Kazan en Jamie Kames zijn het ideale koppel. Ze hebben beide een goed gevoel voor humor en weten elkaar altijd te verassen. Deze keer is het de beurt aan Steven. Hij heeft namelijk heel romantisch een ring geregeld voor Jamie. En dat nog wel op Valentijnsdag.

Ook heeft hij een prachtige witte roos meegenomen. Wat is het toch ook een charmeur. Maar Steven zou geen Kazan zijn als er niet een klein trucje aan de pas zou komen. Hij laat op magische wijze de ring verdwijnen en weet hem dan ook wel weer terug te toveren. Maar niet voordat Jamie in de roos kijkt. Wat heeft de goochelaar gepland?

CoronaTV

Het stel plaatst sinds het begin van alle corona ellende al regelmatig video’s op hun Youtube kanaal. Een ideetje uit het slimme brein van Jamie. Daarmee proberen ze iedereen een beetje vrolijk te houden. Al gaan de video’s vaak wel ten kostte van Jamie. Pas nou maar op met al die grapjes Steven, voor je het weet laat Jamie jouw huissleutel op magische wijze verdwijnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...