Steven Kazan geeft Jamie Kames natte verassing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

CoronaTV is terug van weggeweest! Steven Kazan, en zijn bloedmooie vriendin Jamie hebben weer eens een leuke, vrolijke video naar hun Youtube kanaal geüpload. Daarin heeft Steven een lieve verassing voor zijn Jamie.

Goochelaar Steven Kazan en Jamie Kames zijn het ideale koppel. Ze hebben beide een goed gevoel voor humor en weten elkaar altijd te verassen. Deze keer is het de beurt aan Steven. Hij heeft namelijk heel romantisch een ring geregeld voor Jamie. En dat nog wel op Valentijnsdag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie (@jamiekames)

Ook heeft hij een prachtige witte roos meegenomen. Wat is het toch ook een charmeur. Maar Steven zou geen Kazan zijn als er niet een klein trucje aan de pas zou komen. Hij laat op magische wijze de ring verdwijnen en weet hem dan ook wel weer terug te toveren. Maar niet voordat Jamie in de roos kijkt. Wat heeft de goochelaar gepland?

CoronaTV

Het stel plaatst sinds het begin van alle corona ellende al regelmatig video’s op hun Youtube kanaal. Een ideetje uit het slimme brein van Jamie. Daarmee proberen ze iedereen een beetje vrolijk te houden. Al gaan de video’s vaak wel ten kostte van Jamie. Pas nou maar op met al die grapjes Steven, voor je het weet laat Jamie jouw huissleutel op magische wijze verdwijnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steven Kazàn (@stevenkazan)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...