Steven Kazan geeft Jamie Kames natte verassing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

CoronaTV is terug van weggeweest! Steven Kazan, en zijn bloedmooie vriendin Jamie hebben weer eens een leuke, vrolijke video naar hun Youtube kanaal geüpload. Daarin heeft Steven een lieve verassing voor zijn Jamie.

Goochelaar Steven Kazan en Jamie Kames zijn het ideale koppel. Ze hebben beide een goed gevoel voor humor en weten elkaar altijd te verassen. Deze keer is het de beurt aan Steven. Hij heeft namelijk heel romantisch een ring geregeld voor Jamie. En dat nog wel op Valentijnsdag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie (@jamiekames)

Ook heeft hij een prachtige witte roos meegenomen. Wat is het toch ook een charmeur. Maar Steven zou geen Kazan zijn als er niet een klein trucje aan de pas zou komen. Hij laat op magische wijze de ring verdwijnen en weet hem dan ook wel weer terug te toveren. Maar niet voordat Jamie in de roos kijkt. Wat heeft de goochelaar gepland?

CoronaTV

Het stel plaatst sinds het begin van alle corona ellende al regelmatig video’s op hun Youtube kanaal. Een ideetje uit het slimme brein van Jamie. Daarmee proberen ze iedereen een beetje vrolijk te houden. Al gaan de video’s vaak wel ten kostte van Jamie. Pas nou maar op met al die grapjes Steven, voor je het weet laat Jamie jouw huissleutel op magische wijze verdwijnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steven Kazàn (@stevenkazan)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..