Sterre Koning trakteert volgers op geweldige foto in kleinste topje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het is een beetje de omgekeerde wereld, maar met haar verjaardag deelt Sterre Koning een hele mooie foto uit aan haar fans!

Het is een bijzondere dag, want Sterre Koning is jarig. En dat viert de zangeres en actrice natuurlijk met een nogal bijzonder plaatje. Want haar volgers moeten natuurlijk ook een klein beetje kunnen meegenieten van deze mooie dag. Daar zorgt Sterre Koning in ieder geval wel voor met dit soort heerlijke kiekjes. De blondine weet precies wat haar volgers willen zien en geeft daar dan ook bijzonder goed gehoor aan. Ze poseert in haar kleinste topje ooit en daar krijgen al haar fans meteen rode oortjes van. Sterre staat echter zelfverzekerd op de foto. Het maakt haar absoluut niet uit hoe ze er uit ziet en hoe ze op de foto staat. Dit is wat ze wil delen met de wereld en dat doet ze dan ook vol overtuiging. Hieronder zie je een voorproefje, maar de hele foto van Sterre Koning kan je hier zien!

Lees ook: Foto: Er zitten gaatjes in het topje van zangeres Sterre Koning

Sterre Koning doet haar volgers weer een groot plezier

De zangeres en actrice vindt het fijn om wat terug te doen voor haar volgers. Die steunen haar door dik en dun en dus vindt Sterre het belangrijk om haar waardering voor hen een beetje te laten blijken. Dat doet ze dan ook door het delen van al die mooie plaatjes die ze online zet. En meestal heeft Sterre op ie foto’s de meest bijzondere outfits aan. Want hoe kan je nou een bijzondere foto maken, zonder een bijzondere outfit? Dat is in ieder geval de gedachtegang van Sterre Koning en die pakt voor haar fans ontzettend goed uit. Die mogen namelijk genieten van alle leuke plaatjes die Sterre Koning online zet elke dag.

Lees ook: Foto: Zangeres Sterre Koning laat volgers smullen met riskante jurk

Sterre Koning trekt met bijzondere blik flink de aandacht

De wonderlijke blondine weet met haar blik wel weer goed de aandacht te trekken van haar fans. Die zien de foto en duiken meteen massaal op het mooie plaatje af. Dit soort leuke foto’s zorgen ervoor dat Sterre zo geliefd is online. De mooie zangeres weet met elke foto weer opnieuw flink de aandacht te trekken van haar volgers. Die kijken met grote ogen naar de mooie plaatjes van de blondine. Wanneer Sterre je ook aankijkt met haar mooie ogen, dan waan je jezelf even in de hemel. En dat is natuurlijk een bijzondere ervaring.

Voorlopig is Sterre Koning nog niet van plan om te stoppen

Voor wie bang is dat de net-jarige zangeres en actrice binnenkort minder van zichzelf online gaat delen, hoeft niet te vrezen. Als de nieuwste foto’s op haar social media een indicatie zijn, dan gaat Sterre Koning waarschijnlijk nog veel meer mooie plaatjes van zichzelf tonen online. En natuurlijk is dat een goed teken. Dat betekent namelijk dat de blondine voorlopig haar fans nog blij zal blijven maken met allemaal mooie foto’s.

De leuke kiekjes van Sterre Koning kijk je makkelijk terug op Instagram

Sterre Koning heeft ontzettend veel mooie foto’s online staan. En die kan je het makkelijkste terugvinden op haar Instagram pagina. Daar plaatst de blondine de mooiste plaatjes van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!