Stefania Liberakakis maakt haar fans helemaal wild met foto in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl het ene Nederlandse Sonfestival duo iedereen doof maakt met hun muziek, weet deze oud deelneemster iedereen weer een beetje blij te maken. 

Stefania Liberakakis weet volgers te verblijden met spannende foto

Als je aan het Songfestival denkt, dan denk je inmiddels aan het valse duo Mia en Dion. Maar bij de vorige editie hadden we nog een verborgen Nederlandse act die meedeed voor Griekenland. Na haar deelname aan het Songfestival werd Stefania Liberakakis in één keer bekend in heel het land. En dat zorgde ervoor dat ze opeens heel veel volgers erbij kreeg. Volgers die natuurlijk wel tevreden gehouden moesten worden. En daarom plaatst Stefania ook zoveel mooie foto’s van zichzelf. Vooral de laatste op haar Instagram pagina, met een heerlijk strak topje, zijn echt de moeite om even te bekijken.

Lees ook: Video: Stefania Liberakakis doet dansje in laag topje
Stefania Liberakakis verrast iedereen met strak topje

Het was weer even wat warmer weer in Nederland, en dat zorgde ervoor dat iedereen alvast zijn of haar zomerse outfit tevoorschijn haalde. Ook Stefania had even een wat korter en strakker pakje opgezocht om met de warmte om te kunnen gaan. Dat zie je ook wel goed op de foto’s hierboven. De knappe blondine heeft zichzelf gehuld in een heerlijk zwart topje. Dat topje zit strak om haar , waardoor je de knappe vormen van de zangeres goed kan zien. Stefania weet met haar foto een hoop van haar volgers erg blij te maken. Die zijn aangenaam verrast door de mooie plaatjes van de zangeres.
Niet alleen op de foto, maar ook op het podium weet Stefania te verleiden

De knappe blondine weet op haar foto’s meestal wel een verleidelijke pose neer te zetten, maar ook tijdens haar optredens weet de zangeres zich prima een houding te geven. Dat merk je wel als je de plaatjes hierboven bekijkt. Stefania is daar niet zozeer bezig met poseren voor een leuk kiekje, maar zit echt te performen. En zoals je kan merken vliegen de vonken er vanaf. Met haar spannende pakjes en goede moves weet Stefania de harten van haar volgers helemaal te veroveren. Deze dame gaat er namelijk helemaal voor.

Nederland had met Stefania Liberakakis de stoute schoenen aan moeten trekken

Waarom de Nederlandse Songfestival commissie voor Mia en Dion gekozen heeft, zullen we nooit weten. Maar wat wel zeker is, dat is dat ze beter de stoute schoenen aan hadden kunnen doen en Stefania naar het Songfestival hadden kunnen sturen. Dat had ook prima gekund, aangezien de knappe zangeres de vorige keer meedeed voor Griekenland. Ze zou nu dus prima voor Nederland uit kunnen komen. Dat verzekerd Nederland namelijk ook weer van een bepaald aantal punten, omdat de Grieken hoogstwaarschijnlijk op Stefania zullen stemmen. Helaas mocht het niet zo zijn, maar als deze editie van het Songfestival niet blijkt te werken voor Nederland, dan is het voor volgend jaar nog de afweging waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!