Spider-Man haalt ‘webschieter’ uit broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Spider-Man vecht normaal tegen het kwaad, maar op een vrij dagje gaat de webslingeraar zelf ook nog wel eens in de fout. Een Amerikaanse hulp-Spider-Man flashte door zijn autoraampje een vrouw die naast hem bij het stoplicht stond. Zonder slechteriken in de buurt zijn die superhelden ook maar smeerkezen…

Ook bij Spider-Man moet er brood op de plank komen. Als de zware criminelen in de stad zich rustig houden hoeft de superheld niet de toppen van flatgebouwen op te zoeken, maar kan hij lekker een dagje kostwinnen op kantoor. Vroeg op, autoruit krabben en de spits in. Toch past dit normale mensenleventje niet bij de rood-blauwe thrillseeker. Als hij zijn webschieter lange tijd niet gebruikt heeft, verandert hij namelijk zelf in een gefrustreerd crimineeltje.

Webschieter

Onlangs werd deze ‘Spider-Man’ in de Amerikaanse staat Virginia op heterdaad betrapt toen hij z’n ‘webschieter’ aan een dame in een auto naast hem liet zien. Zij kon haar ogen niet geloven. Niet alleen omdat ze Spider-Man in een auto zag, of omdat Spider-Man blijkbaar een gulp heeft, maar vooral omdat ze zo vroeg in de ochtend geconfronteerd werd met de negende ledemaat van deze schurkachtige spinnenman.

Lees ook: The Transvengers bij Marvel

Toen de arme dame nog een keer keek, had de viespeuk het raampje nóg verder opgedraaid. Zijn showtje, dat gepaard ging met andere obscene gebaren, was blijkbaar nog niet voorbij. Toen het licht op groen sprong reed hij snel weg. De politie heeft hem vooralsnog niet kunnen vinden. Zouden ze al eens naar boven gekeken hebben?

Plakkerige situatie

Je vraagt je af wat andere superhelden doen als ze hun opgekropte heldendaden niet kwijt kunnen. Dat Thor helikopterend met z’n hamer overal per ongeluk kleine onweersbuitjes achterlaat? Of dat Batmans utility belt uit zichzelf los schiet en kabels, vleermuisvormige boemerangs en rookbommen de rondte in knalt? Het is maar goed dat we normaal gesproken genoeg beroepscriminelen hebben die deze superhelden op het rechte pad houden. Zonder onrecht zijn het namelijk gewoon maar engerds in een spandex pakje.

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen gaat op knieën in spannend pakje

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto's van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!

Gerelateerde berichten