Spice Girls toch niet op wereldtour

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Spice Girls

Gerucht over tussen Geri en Melanie zorgt toch voor crisis…

Twee weken geleden werd ‘per ongeluk’ bekend dat Spice Girls Melanie Brown en Geri Halliwell hebben gehad in de vroege jaren van de meidengroep. De twee zouden zelfs een tijdje bij elkaar geweest zijn. Mel B vond het wel grappig, deze ‘beroepsgeheimpjes’ aan de grote klok hangen. Haar Spice Girls-collega’s vonden dat duidelijk niet. Het schijnt nu zelfs zó erg te zijn, dat Geri niet eens meer met Mel B in dezelfde kamer zou willen staan.

De roodharige Spice Girl is tegenwoordig ‘keurig’ getrouwd, en had helemaal geen zin om dit vergeten hoofdstuk weer boven water te halen. De sfeer is nu totaal verziekt, en met een rotgevoel optreden, daar hebben de vrouwen geen trek in: hun aanstaande Engeland-tour kon niet meer afgelast worden, maar de tocht langs internationale podia lijkt nu onmogelijk…

Hoe die paar wilde nachten van tientallen jaren geleden nu toch nog voor véél problemen kunnen zorgen!

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.