Spice Girls toch niet op wereldtour

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Spice Girls

Gerucht over s**s tussen Geri en Melanie zorgt toch voor crisis…

Twee weken geleden werd ‘per ongeluk’ bekend dat Spice Girls Melanie Brown en Geri Halliwell s**s hebben gehad in de vroege jaren van de meidengroep. De twee zouden zelfs een tijdje bij elkaar geweest zijn. Mel B vond het wel grappig, deze ‘beroepsgeheimpjes’ aan de grote klok hangen. Haar Spice Girls-collega’s vonden dat duidelijk niet. Het schijnt nu zelfs zó erg te zijn, dat Geri niet eens meer met Mel B in dezelfde kamer zou willen staan.

De roodharige Spice Girl is tegenwoordig ‘keurig’ getrouwd, en had helemaal geen zin om dit vergeten hoofdstuk weer boven water te halen. De sfeer is nu totaal verziekt, en met een rotgevoel optreden, daar hebben de vrouwen geen trek in: hun aanstaande Engeland-tour kon niet meer afgelast worden, maar de tocht langs internationale podia lijkt nu onmogelijk…

Hoe die paar wilde nachten van tientallen jaren geleden nu toch nog voor véél problemen kunnen zorgen!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten