Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Iedereen kent Sensi Lowe wel van haar prachtige vrouwelijke vormen, die ze vaak laat uitblinken op de foto. Om deze pluspunten in bad een beetje te verbergen heeft Sensi heel wat schuim nodig. Gelukkig heeft de knappe blondine schuim in overvloed. Spelend met het schuim ziet dit er heel verleidelijk uit.

De sensuele lippen van Sensi Lowe in bad

Sensi Lowe is heerlijk aan het genieten van een warm bad. Ze heeft ook alles behalve zuinig gedaan met de shampoo. Het bad spoelt nog net niet over door de hoeveelheid shampoo. Wilt Sensi Lowe zichzelf helemaal insoppen, dan is er ook flink wat schuim nodig. Met haar verleidelijke vormen is daar natuurlijk ook bijna geen beginnen aan. Het is haar uiteindelijk toch gelukt om haar prachtige zoveel mogelijk met een dikke laag schuim te bedekken. Haar schouders en bovenlichaam zijn echter nog onbedekt gebleven, wat de foto lekker sensueel maakt. Ze pakt even wat schuim op met haar hand en blaast dit op verleidelijke wijze weg. Ze tuit haar lippen en blaast heel zachtjes. Wanneer je deze video van Sensi Lowe ziet dan wil je gewoonweg zelf met de blondine in bad spelen. Maar helaas zal je het moeten doen met de spannende video.

Sensi Lowe moet haar enorme pluspunten overal mee naar toe tillen

Na een lange dag komt Sensi Lowe eindelijk thuis. De knappe blondine heeft alleen enorm veel spullen mee genomen. Deze moet ze dan ook allemaal het huis in tillen. Er is echter wel één klein probleempje. Sensi Lowe woont namelijk op drie hoog. Ze moet dus alle spullen mee nemen naar drie hoog. Naast dat ze alle zware spullen mee moet tillen, is er nog iets wat ze mee moet nemen. Dit zijn haar ongelofelijke grote joekels. Deze joekels zijn geen kleine biljartballen, maar flinke meloenen. Hier zitten dus ook aardig wat kilo’s aan die ze drie hoog mee moet nemen. Wanneer ze dan eindelijk op drie hoog is aangekomen, met alle zware spullen, bedenkt ze zich iets. Haar huissleutel is ze vergeten waardoor ze weer helemaal naar beneden moet. Er is gelukkig wel één voordeel, haar zware spullen kan ze deze keer boven laten. Haar enorme joekels daarentegen blijven wel bij haar.

Sensi Lowe heeft haar huissleutel eindelijk terug

Niemand weet waar de sleutel van Sensi Lowe was, maar ze heeft hem eindelijk terug. Eenmaal binnen gekomen legt ze alle zware spullen neer en maakt ze een verdient kopje thee. Met de warme thee probeert ze weer een beetje warm te worden. Gelukkig helpt een heerlijk warm bad hier ook bij. Ze ploft uiteindelijk neer op de bank en haar enorme joekels kunnen ook weer gaan rusten. Het was een zware rollercoaster voor de knappe blondine, maar na een warm kopje thee lijkt ze weer helemaal bij te komen. Met een prachtige grote glimlach zit ze ook op de bank te genieten van haar theetje. Wat een knappe dame is ze ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.