SpangaS stopt: deze mooie vrouwen werden bekend dankzij de jeugdserie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schokkend nieuws! De jeugdserie SpangaS stopt! Het populaire tv-programma breit er na 15 jaar een eind aan. Wist je dat veel jonge actrices na een rol in SpangaS bekend geworden zijn? Dit zijn de leukste!

Na 15 mooie ‘schooljaren’ is het over en uit voor Spangas, de populaire jeugdserie van KRO-NCRV. SpangaS is een dramaserie die zich afspeelde op het ‘Spangalis College’. Later werd de naam veranderd naar SpangaS: De Campus. Het gaat over een groep scholieren die van alles meemaakt. Dat de serie nu stopt kwam voor velen als shock. Ineens stond daar op de Instagram van SpangaS: ”Na 15 hele mooie schooljaren, komt er helaas een einde aan SpangaS. Op 28 april is de allerlaatste aflevering te zien. Maar wees niet getreurd, want de komende weken tellen we samen met jou af naar de laatste schooldag

De bekende actrices van SpangaS

De serie SpangaS speelde niet alleen voor de kijker een grote rol in hun jeugd. Ook veel actrices die hun carrière begonnen bij de jeugdserie zijn later uitgegroeid tot volwaardige actrices. Van een hoop bekende vrouwen weet je misschien niet eens meer dat ze ooit begonnen zijn bij SpangaS! We nemen de bekendste vrouwen even door!

Gaby Blaaser was Jolé in SpangaS

Gaby Blaaser, die in het vroege verleden begon als Jolé van Haagendoorn in SpangaS, iets uitgegroeid tot een heuse BN’er. Gaby is later doorgegaan naar Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook is ze bekend van de films SpangaS op Survival, of Casanova. Ook is ze bekend van The Bachelorette. Hierin ging Gaby op jacht naar de ware liefde. Allerlei mannen gaven zich op en Gaby koos de leukste uit. Het werd uiteindelijk niks. Op dit moment runt Gaby haar eigen succesvolle Instagramkanaal, waarop ze regelmatig mooie foto’s post.

Britt Scholte werd bekend als Trijntje

Ook Britt Scholte is uitgegroeid tot een tv-persoonlijkheid. Ook zij is later doorgegaan naar Goede Tijden, Slechte tijden, net als Gaby. Ook heeft Britt Scholte in Brugklas gespeeld, eigenlijk de slechtere versie van SpangaS. Britt Scholte is vooral bekend van haar deelname aan GTST, en Brugklas. In SpangaS was Britt nog iets minder populair. In ieder geval, de actrice is zeker een genot voor het oog.

Kimberley Klaver speelde Annabella in SpangaS

Ook Kimberley Klaver is groot geworden door SpangaS. Hierin speelde ze Annabella. Kimberley is een prachtige verschijning, die later is uitgegroeid tot een heuse bn’er. Kimberley is vooral bekend door haar deelname aan de jeugdserie. Ook speelde ze in Verliefd op Ibiza, Voetbalvrouwen, en Terug Naar De Kust. Ook heeft Kimberley als radio-dj bij Q Music gewerkt.

Stijn Fransen werd bekend als Renée

Stijn speelde de rol van Renée in de jeugdserie. Later is Stijn bekender geworden door series en films als Rokjesdag, Fataal, en Bon Bini Holland 2. Ook heeft Stijn meegedaan aan het dansprogramma Dance Dance Dance. Hierin gaan bekende duo’s de strijd aan wie het best kan dansen. Ze eindigde samen met haar duo-partner Toprak Yalçiner op de tweede plaats.

Vajèn van den Bosch was Juliëtte

Deze naam moet je ook bekend voorkomen; Vajèn van den Bosch. Ze speelde Juliëtte in SpangaS. Zij is later bekend geworden door haar deelnames aan verschillende films en series, zoals Nieuwe Tijden, First Kiss, en SpangaS in actie. Ook heeft ze gespeeld in Goede Tijden, Slechte Tijden. Net zoals elke andere dame uit SpangaS. Daarnaast is ze erg bekend door haar stem, Vajèn kan goed zingen en doet het daarom ook veel. Ook schittert ze veel in musicals. Sinds 2021 speelt ze in de Duitse versie van Wicked. Ook speelde ze in musicals als On Your Feet! en Murder Ballad. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.