Soundos El Ahmadi shockeert volgers met gewaagde foto in badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soundos El Ahmadi heeft gekozen voor een andere strategie om haar theatershow te promoten. Met een gewaagde fotoshoot in een weinig verhullend badpak verbaasde ze al haar fans, op een goede manier!

Soundos El Ahmadi gebruikt haar lichaam om volgers te overtuigen

Om haar theatertour te promoten koos Soundos ervoor om erg verleidelijk op de foto te gaan. Ze had een dikke laag make-up en hakken aan. Haar haren golfden mooi en ze droeg mooie sieraden. De outfits verschilden. We krijgen op haar Instagram een kort zilveren jurkje te zien en twee badpakken. Een witte en een roze om precies te zijn. Eerlijk is eerlijk, het ziet er gewoon goed uit. Je zou je bijna afvragen waarom ze niet vaker kiest voor deze erg vrouwelijke aanpak, totdat je naar haar gezicht kijkt. Haar make-up zit goed, maar er kan geen lachje vanaf. Ze lijkt zelf niet te kunnen genieten van deze versie van zichzelf. Haar volgers maken zich daar niet zo druk over, die zijn vooral bezig met haar lichaam. Soundos is namelijk moeder geworden en veel vrouwen vroegen zich af hoe haar lichaam zo strak was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

De volgers van Soundos El Ahmadi zijn achterdochtig

In de reacties waren veel mensen verbaasd over Soundos haar buik. Of dan eigenlijk over hoe onzichtbaar deze was. De stand-up comedian is namelijk moeder geworden in november van vorig jaar. De meeste vrouwelijke volgers van Soundos vonden het heel vreemd dat haar buik zo snel alweer plat zou zijn. Meestal heeft een lichaam meer dan een paar maanden nodig na een zwangerschap om weer een beetje te herstellen. Hier hadden zij ook gelijk in. Soundos reageerde op de geruchten door toe te geven dat de foto’s gemaakt waren voor haar zwangerschap. Zelf zegt ze dat ze toen slank was. Verder reageerden ook veel volgers positief. Veel mensen vonden haar benen erg mooi. Daarnaast worden er vooral hartjesogen onder de foto’s geplaatst. Haar volgers vinden het dus leuk dat ze ervoor koos deze foto’s toch nog te delen, zelfs al zijn ze nog van voor haar zwangerschap en dus best oud.

Soundos El Ahmadi druk met van alles tegelijk

Op haar Instagram zien we veel bezigheden van Soundos voorbij komen. Naast dat ze dus voor haar jonge baby moet zorgen, heeft ze ook veel te doen op werk. Haar theatervoorstelling Comeback Kid gaat beginnen en daarnaast heeft ze ook nog haar vaste podcast Bims. Daar houdt het niet op, want ze doet ook nog mee aan allemaal losse programma’s zoals De Slimste Mens, Last One Laughing en De Verraders. Daarbij hoort dan ook dat ze al deze activiteiten moet promoten. Enerzijds doet ze dat dus via Instagram, anderzijds gaat ze naar talkshows zoals Khalid En Sophie. Ook heeft ze onlangs een interview gedaan met het Financieel Dagblad. Een gekke krant om Soundos in te zien, maar het ging dan ook vooral over haar manager. Het interview ging voornamelijk over hun samenwerking, die al zes jaar ontzettend goed gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khalid & Sophie (@khalidensophie)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...