Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Onze prachtige schaatsster is helemaal niet single! En dat is een grote schok voor iedereen, want het is een jammer beeld voor alle mannen. Die moeten het er nu maar mee doen en maken dus absoluut geen kans bij de brunette. Wel weten wij wie de gelukkige is die samen met Pien mag zijn!

Het geheime vriendje van Pien Hersman is Julius Bult

Pien Hersman heeft het lang geheim kunnen houden, maar nu weten we toch echt dat de brunette een relatie heeft! Ze is namelijk samen met tennisser Julius Bult. Op zijn Instagramkanaal kan je namelijk zien dat hij foto’s heeft geplaatst waarbij ze wel erg close zijn. Zo zijn ze samen op vakantie gegaan naar Dubai en zitten ze de hele tijd in elkaars comments op het sociale mediaplatform. Ze heeft best lang onder de radar gevlogen met haar relatie; Pien liket namelijk sinds november 2022 al de berichten van Julius.  Het zou dus best kunnen dat ze al wel eventjes een relatie hebben!

Klik hier om zelf alle foto’s te bekijken.

Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Schaatsster Pien Hersman is stapelverliefd op Julius Bult

Nu weten we dat de twee sporters, Pien Hersman en Julius Bult, een relatie hebben, maar de twee passen ook goed bij elkaar! Zo kunnen we in de foto’s zien die Julius heeft gedeeld dat ze erg close zijn. Ze zijn samen op vakantie gegaan naar Dubai en hebben samen op een jetski gezeten. Ook hebben ze samen op een quad gereden, en Pien kijkt hem dan ook stapelverliefd aan!

En alsof dat nog niet genoeg bewijs was dat de twee een goed stelletje zijn, kan je het ook zien aan de berichten die ze met elkaar delen. Zo zegt Julius onder een van zijn recente berichten: “Pien was bang voor visjes dus toen ging ik lekker alleen!” En Pien reageert daarop met “Niet waar!” Daarna plaatst ze nog een tweede comment met een hartjes-emoji. Hoe dan ook, het blijft jammer voor alle andere mannen die wel een oogje hebben op de brunette, maar het ziet er gelukkig wel uit alsof de twee het erg naar hun zin hebben samen! En dat is volgens alle fans natuurlijk het belangrijkste.

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van schaatsster Pien Hersman, dan moet je even haar Instagramkanaal bekijken. Daar heeft de brunette nog veel meer mooie foto’s en video’s staan. Bijvoorbeeld van al haar leuke vakanties, of van wanneer ze in een café zit. En verder zien we natuurlijk de schaatsster trainen in haar prachtige outfits die al haar vormen goed laten zien! Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.