Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Het lijkt zo’n gezellig programma, het succesvolle GTST. Toch blijkt dit achter de schermen zeker niet het geval te zijn. De spionnen van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer hebben goed in de gaten wat er allemaal gebeurt achter de schermen. Het lijkt erop dat een aantal van acteurs en actrices last hebben van sterallures. Sommige acteurs en actrices zouden volgens de spionnen erg uit de hoogte doen tegen elkaar en de crew. Met name Erik de Vogel en Sophie Bouquet zouden zich flink misdragen. Ook Caroline kan er wat van. Erik en Caroline zouden naar verluid zelfs strenge eisen stellen aan de crew. Ze willen dat hun eten per se vers gemaakt wordt, anders eten ze het niet. Dit moet dan ook echt voor hun neus gebeuren, zodat ze zeker weten dat het vers is. Lees verder om te zien hoe de acteurs en actrices zich nog meer misdragen.

Erik de Vogel Caroline de Bruijn

Sophie Bouquet is onbeschoft bij GTST

Sophie Bouquet lijkt ook niet de gezelligste te zijn. Ze doet alsof ze het helemaal is, vooral tegen de crew. Zo komt ze vaak chagrijnig binnengelopen. Er kan nog geen “hoi” vanaf en daarnaast kijkt ze je niet eens aan en loopt ze je straal voorbij. Ze geeft je gewoon het gevoel alsof je helemaal niet bestaat. Absoluut geen gezellig persoon dus. Ze doet alsof ze de koningin is, terwijl ze naast haar rol in GTST nog geen andere grote rol heeft gehad.

sophie-bouquet (3)

Erik de Vogel is ook niet de liefste

Ook Erik de Vogel kan er wat van. Die denkt ook dat hij het helemaal is. Naast zijn eisen over het verse eten, heeft hij ook nog andere eisen. Zo mocht Caroline in der serie geen relatie krijgen met een andere acteur dan hij. Hij blijkt dus ook nog eens flink jaloers te zijn. Een tijdje geleden kreeg Caroline in de serie namelijk wel een relatie met een andere acteur. Erik de Vogel was hier woest over. Uiteindelijk is Caroline on screen weer terug gekomen bij Erik. Sindsdien zijn ze ook nooit meer uit elkaar geweest. Blijkbaar krijgt hij zijn zin ook nog eens.

Wat is er allemaal aan de hand bij GTST?

Wat verder nog opvallend is, is dat de serie elk jaar iets eerder stopt. Eerst was dit altijd begin juli. Vorig jaar was het verplaatst naar juni. Dit jaar zullen ze in mei al stoppen met het seizoen. Wat zou er toch allemaal nog meer aan de hand zijn bij de soapserie? Zijn er problemen achter de schermen? Is iedereen er gewoon een beetje klaar mee? Dat zou natuurlijk niemand iets verbazen na al die verhalen over de sterallures van de acteurs en actrices op set.

Meer zien van Erik de Vogel, Caroline de Bruijn en Sophier Bouquet?

Wil jij meer zien van Erik de Vogel en Caroline de Bruijn? Neem dan zeker even snel een kijkje op hun gedeelde Instagrampagina om te zien wat de acteur en actrice nog meer allemaal uitspoken. Ben je ook benieuwd naar Sophie Bouquet? Klik dan op deze link voor haar Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.