Sophie Bouquet bezeert voorgevel achter de schermen bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft een erg traumatiserende week achter de rug die eindigt in het bezeren van haar voorgevel. 

Deze week stond het fictieve Meerdijk weer helemaal op zijn kop. Het personage Roman is namelijk overleden en Julian heeft dat waarschijnlijk gedaan. Alleen Julian is natuurlijk de soap vader van Sophie Bouquet. En dat zorgde voor flink wat drama. De actrice leek daar goed mee om te gaan, met al die spannende scenes, maar uiteindelijk viel ze om. Bijna letterlijk in dit geval. En toen heeft ze zich flink bezeerd.

Lees ook: Wow: Zo zag je GTST-actrice Sophie Bouquet nog nooit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Sophie Bouquet leidt onder emotionele week GTST

Sophie moest even flink wat zware scenes acteren. Die zaten namelijk vol met krokodillentranen. En dat is nooit een pretje. Daarom was Sophie ook zo blij dat ze na al die zware momenten en een vrij emotionele week bij GTST weer even naar buiten kon om een frisse neus te halen. Dat liep even anders.

Bij opnames buiten de deur bezeert Sophie haar voorgevel

Toen de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden een opname buiten in de natuur moest doen, hadden ze het natuurlijk best wel een beetje koud. Maar daar hadden de dames iets op bedacht. Ze begonnen namelijk met flink op en neer springen. Maar dat brengt ook allerlei nare effecten met zich mee. Zo kreeg Sophie gelijk last van een bepaald lichaamsdeel.

Sophie krijgt gelijk spijt van actie in spontane video

Sophie krijgt van al dat springen meteen een beetje spijt. Want dat zorgde ervoor dat bepaalde rondingen op haar lichaam met een harde knal weer omlaag kwamen. En dat deed Sophie nogal pijn. Dat zei ze dan ook meteen toen ze na het stuiteren weer terug op aarde landde. Haar collega actrice Tamara moest er in ieder geval hard om lachen.

Sophie houdt van de natuur, zelfs als die pijn doet

Sophie heeft zichzelf dan misschien een beetje pijn gedaan met haar rondje natuur, maar dat neemt niet weg dat ze best wel gek is op buiten zijn. Sophie kan gerust hele middagen buiten doorbrengen. Ze houdt van springen, rennen, klimmen en klauteren. Zo is ze ooit een keer op eigen houtje een boom ingeklommen, puur voor een beetje avontuur. Sophie is daar namelijk wel weg van. En een blije Sophie is ook wel de mooiste versie van Sophie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie is de meest getalenteerde actrice van GTST

Er lopen natuurlijk een hoop acteurs en actrices rond op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden, maar Sophie Bouquet is wel een van de betere. Sterker nog, ze is waarschijnlijk de meest getalenteerde actrice van heel GTST. Daarom krijgt ze ook altijd van die zware scenes om te moeten spelen. Wel is ze een beetje een kluns, dat zie je op de video. Maar dat maakt  Sophie nog niet een mindere actrice gelukkig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.