Soepel bewegende Katja Schuurman is na All Stars eindelijk weer terug op het voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman wordt steeds beter op het veld. Hoe kan dat ook anders, ze speelde immers ooit in de voetbalserie van Nederland. 

Tegenwoordig is Katja Schuurman veel te vinden langs de lijn bij de voetbal. Ze is namelijk als betrokken ouder graag actief bij de wedstrijden van haar kinderen. Ze pakt dan de vlag erbij en rent flink op en neer om te zorgen dat het spelletje goed verloopt. Ze is daarmee ontzettend gewoon gebleven.

Katja Schuurman speelde misschien wel in de grootste voetbalserie ooit

Katja Schuurman is een ontzettend bekende actrice, en met goed recht. Alles waar ze in speelt is gelijk goed. Dus het moet voor de tegenstanders bij de voetbal wel verwarrend zijn dat ze plotseling langs de lijn staat te vlaggen. Maar dat is eigenlijk ook helemaal niet zo gek. Katja speelde natuurlijk in de films en series van All Stars. En dat was wel de meest bekeken voetbal serie van Nederland. Natuurlijk ging de serie helemaal niet zo veel over voetbal zelf en eer om de karakters eromheen. Maar dat maakte het niet minder leuk om naar te kijken. Dankzij haar rol in All Stars werd het hele All Stars-voetbalteam én kijkend Nederland verliefd op Katja Schuurman. En dat is nooit meer over gegaan.

Katja Schuurman schittert langs de lijn

Nog steeds heeft Katja het ongelooflijk druk met allemaal film en televisierollen. Ze is een graag geziene actrice. Naast dat drukke leven heeft Katja ook thuis nog een druk leventje als moeder van twee dochters. En daarnaast weet ze ook nog eens de tijd te vinden om langs de lijn te gaan staan met een vlag in haar hand. Dan komen haar ouders altijd even kijken. En als het aan de vader van Katja ligt, doet de actrice het elke week ietsje beter langs de lijn. Katja kan daar wel om lachen, de opmerkingen van haar vader. Het is mooi om te zien dat Katja inmiddels helemaal op gegaan is in haar vroegere rol uit All Stars. Kijk dus niet verbaasd als je Katja een keer langs de lijn ziet staan bij een wedstrijd.

De ouders van Katja Schuurman

De familie Schuurman is erg close met elkaar. Katja heeft een ontzettend goede band met haar ouders, maar ook met haar zus Birgit, die natuurlijk net als Katja bekend is binnen Nederland. Nog regelmatig komt de familie Schuurman bij elkaar en dan delen ze de leukste foto’s. En wat blijkt? Zowel Katja als Birgit lijkt ontzettend veel op hun moeder. Daar hebben ze duidelijk hun looks vandaan. De moeder van Katja en Birgit is misschien al een dagje ouder, maar je kan duidelijk zien waar de beide dames hun uitstraling vandaan hebben. Voor een bekende familie ziet het er allemaal nog steeds heel knus en gezellig uit. Katja en haar zus zijn ondanks hun bekendheid redelijk gewoon gebleven door de jaren heen. Dat kan ook haast niet anders, aan de video langs de lijn te zien.

Meer zien van Katja Schuurman kan op Instagram

De dame met de mooie krullen plaatst vaak de leukste foto’s uit haar leven op Instagram. Als je dus meer van haar avonturen wil zien, dan moet je vooral daar even kijken. Dan ben je weer helemaal bij met het leven van Katja.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!