Sociale Schoonheden met o.a. Tess Wester en Romee Strijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat hebben je favoriete schoonheden op social media uitgespookt? Je ziet het hier! Hoe lang denk je dat Tess Wester al geen handbal meer heeft aangeraakt? Check ook hoe Lieke Martens steeds meer op een modemeisje begint te lijken, hoe Gwen van Poorten voor de verandering een keer ’n broek aan heeft. Ohja, Romee Strijd laat ook nog zien dat ze mooi is.

Tess Wester

Tess Wester heeft het zwaar. De handbalkeepster heeft al 14,5 week niet meer gehandbald! Hoe dat in hemelsnaam kan? In tegenstelling tot voetbal, wat je bijna overal kan doen, heb je bij handbal een zaalondergrond nodig. En in het geval van Tess ook een drietal doelpalen. Gelukkig is ze wel fit gebleven in de tussentijd…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

Lieke Martens

Lieke Martens begint ook afkickverschijnselen te vertonen. De voetbalster gaat steeds meer op een modemeisje lijken! Dit gouden pakje is niet verkeerd, maar zo’n voetbaltenue staat haar toch beter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Gwen van Poorten

We de feed van Gwen van Poorten bekijkt, zal zien dat de presentatrice niet zo heel vaak een broek aan heeft. Vindt ze zelf ook. Daarom stond ze extra stil bij deze foto, waarop haar achterkant voor de verandering eens bedekt wordt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Romee Strijd

Wat moeten we nog zeggen over Romee Strijd? Droomvrouw? Mooi schepsel? Woorden komen niet in de buurt bij hoe buitenaards beeldschoon deze dame is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten