Sociale Schoonheden met o.a. Tess Wester en Romee Strijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat hebben je favoriete schoonheden op social media uitgespookt? Je ziet het hier! Hoe lang denk je dat Tess Wester al geen handbal meer heeft aangeraakt? Check ook hoe Lieke Martens steeds meer op een modemeisje begint te lijken, hoe Gwen van Poorten voor de verandering een keer ’n broek aan heeft. Ohja, Romee Strijd laat ook nog zien dat ze mooi is.

Tess Wester

Tess Wester heeft het zwaar. De handbalkeepster heeft al 14,5 week niet meer gehandbald! Hoe dat in hemelsnaam kan? In tegenstelling tot voetbal, wat je bijna overal kan doen, heb je bij handbal een zaalondergrond nodig. En in het geval van Tess ook een drietal doelpalen. Gelukkig is ze wel fit gebleven in de tussentijd…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

Lieke Martens

Lieke Martens begint ook afkickverschijnselen te vertonen. De voetbalster gaat steeds meer op een modemeisje lijken! Dit gouden pakje is niet verkeerd, maar zo’n voetbaltenue staat haar toch beter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Gwen van Poorten

We de feed van Gwen van Poorten bekijkt, zal zien dat de presentatrice niet zo heel vaak een broek aan heeft. Vindt ze zelf ook. Daarom stond ze extra stil bij deze foto, waarop haar achterkant voor de verandering eens bedekt wordt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Romee Strijd

Wat moeten we nog zeggen over Romee Strijd? Droomvrouw? Mooi schepsel? Woorden komen niet in de buurt bij hoe buitenaards beeldschoon deze dame is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Gerelateerde berichten