Sociale Schoonheden met o.a. Yolanthe Cabau en Marieke Elsinga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijd voor weer een mooie oogst aan sociale schoonheden! Tijdens onze strooptocht langs verschillende Instagramkanalen trokken vooral Yolanthe Cabau, Dee van der Zeeuw, Marieke Elsinga en Fajah Lourens de aandacht! Waarom? Check het snel zelf!

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau gebruikt die gewichten achter zich normaal voor haar dagelijkse workout. Vandaag had ze echter geen zin om zich in het zweet te werken. Op zo’n moment zijn die rekjes ook prima te gebruiken als ruggensteuntje!

Marieke Elsinga

Dee van der Zeeuw zegt wat iedereen denkt: zin in vakantie! Zo te zien is Dee in de tussentijd al wel op het strand geweest. De youtuber trof daar, aan die warme trui te zien, echter geen zomerhitte. Hoewel haar onderlijf juist wél suggereert dat het een warme dag was…

Fajah Lourens

Fajah Lourens was jarig! De killerbody-motivator werd 39 jaar. Dat geloof je toch niet! Ze werd flink verwend op deze speciale dag. Alsof ze 18 werd, kreeg Fajah een gloednieuwe auto!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.