Sociale Schoonheden met o.a. Yolanthe Cabau en Marieke Elsinga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijd voor weer een mooie oogst aan sociale schoonheden! Tijdens onze strooptocht langs verschillende Instagramkanalen trokken vooral Yolanthe Cabau, Dee van der Zeeuw, Marieke Elsinga en Fajah Lourens de aandacht! Waarom? Check het snel zelf!

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau gebruikt die gewichten achter zich normaal voor haar dagelijkse workout. Vandaag had ze echter geen zin om zich in het zweet te werken. Op zo’n moment zijn die rekjes ook prima te gebruiken als ruggensteuntje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Marieke Elsinga

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw zegt wat iedereen denkt: zin in vakantie! Zo te zien is Dee in de tussentijd al wel op het strand geweest. De youtuber trof daar, aan die warme trui te zien, echter geen zomerhitte. Hoewel haar onderlijf juist wél suggereert dat het een warme dag was…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee) op

Fajah Lourens

Fajah Lourens was jarig! De killerbody-motivator werd 39 jaar. Dat geloof je toch niet! Ze werd flink verwend op deze speciale dag. Alsof ze 18 werd, kreeg Fajah een gloednieuwe auto!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten