Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Mikky Kiemeney

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Warm hè? Dat vinden je favoriete bekende vrouwen op social media ook! Daarom: laat dat sportmatje staan, ga aan het water liggen, blijf in de schaduw en smeer je rot! Dionne Slagter (OnneDi), Amy Vol en Mikky Kiemeney doen het voor. De altijd fanatieke Puck Moonen wil als enige niet luisteren…

Puck Moonen

Zware benen. We hebben er allemaal wel eens last van. Bij de meeste mensen komt dat dan door een feestje de afgelopen nacht. Bij Puck Moonen komt het door dagenlang achter elkaar op de fiets zitten. Het medicijn? Nóg meer fietsen! Iets rustiger aan dan…

Mikky Kiemeney

Mikkie Kiemeney zegt wat iedereen denkt: It’s Hottttt. In plaats van zorgen voor verkoeling krikt ze de temperatuur met deze foto alleen maar op! Bedankt hè, Mikky!

Dionne Slagter (OnneDi)

Dionne Slagter, alias OnneDi, doet lekker smerig. Niet op die manier, helaas. Wél op een verstandige manier: ze smeert zich in. Klinkt als een open deur, maar je schrikt van het aantal vuurrode neuzen en schouders die je op het strand ziet. Dionne is niet alleen model, maar ook rolmodel dus!

Amy Vol (OG3NE)

Amy Vol van OG3NE is gek. Ze gaat met dit weer BINNEN sporten! Uit onderstaand filmpje blijkt echter wel dat Amy niet helemaal doorgedraaid is: af en toe een vette hap en een drankje mag best.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!