Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Mikky Kiemeney

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Warm hè? Dat vinden je favoriete bekende vrouwen op social media ook! Daarom: laat dat sportmatje staan, ga aan het water liggen, blijf in de schaduw en smeer je rot! Dionne Slagter (OnneDi), Amy Vol en Mikky Kiemeney doen het voor. De altijd fanatieke Puck Moonen wil als enige niet luisteren…

Puck Moonen

Zware benen. We hebben er allemaal wel eens last van. Bij de meeste mensen komt dat dan door een feestje de afgelopen nacht. Bij Puck Moonen komt het door dagenlang achter elkaar op de fiets zitten. Het medicijn? Nóg meer fietsen! Iets rustiger aan dan…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Mikky Kiemeney

Mikkie Kiemeney zegt wat iedereen denkt: It’s Hottttt. In plaats van zorgen voor verkoeling krikt ze de temperatuur met deze foto alleen maar op! Bedankt hè, Mikky!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Dionne Slagter (OnneDi)

Dionne Slagter, alias OnneDi, doet lekker smerig. Niet op die manier, helaas. Wél op een verstandige manier: ze smeert zich in. Klinkt als een open deur, maar je schrikt van het aantal vuurrode neuzen en schouders die je op het strand ziet. Dionne is niet alleen model, maar ook rolmodel dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Slagter (@onnedi) op

Amy Vol (OG3NE)

Amy Vol van OG3NE is gek. Ze gaat met dit weer BINNEN sporten! Uit onderstaand filmpje blijkt echter wel dat Amy niet helemaal doorgedraaid is: af en toe een vette hap en een drankje mag best.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten