Sociale Schoonheden met o.a. Michaella Krajicek en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als ze niemand aan het net keihard de vernieling in kan smashen, doet ze het wel op deze manier. Michaëlla Krajicek leefde de afgelopen dagen in bikini. De foto’s komen harder aan dan dan een dubbelhandige backhand. Goeie genade. Ohja, Maxime Meiland, Puck Moonen en Lindsey van der Hoeven kwamen ook nog met nieuwe plaatjes op hun socials…

Michaëlla Krajicek

Moeten we echt nog meer woorden aan deze foto’s vuilmaken? Wat een heeft deze tennisster opgebouwd! Michaëlla Krajicek heeft wat ons betreft heel social media uitgespeeld. Meer van dit, Micha!

Lindsey van der Hoeven

Iets minder bekend, maar ook erg fijn om in je Insta-feed te hebben staan: Lindsey van der Hoeven, alias Linnebel. Deze dame is atleetmanager/model, met de nadruk op dat laatste. Op dit plaatje maakt ze de sportschool onveilig met een goede vriendin. Da’s een sandwich waar iedere man onderdeel van zou willen zijn!
Maxime Meiland

Maxime Meiland begint steeds bekender te worden, en daarmee leert ze ook steeds beter om Insta-proof fotootjes het web op te slingeren. Aan de hand van onderstaand kiekje zou je de ‘dochter van’ zomaar voor Instagram-model aan kunnen zien!

Puck Moonen

Altijd al gedroomd om ’n keer in het wiel van Puck Moonen te zitten? Via social media kan het gewoon! Op deze manier hou je haar wiel ook nog eens. In het echt zouden we namelijk al lang met de tong op het asfalt, schreeuwend om onze moeder de berm opgezocht hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.