Sociale Schoonheden met o.a. Michaella Krajicek en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als ze niemand aan het net keihard de vernieling in kan smashen, doet ze het wel op deze manier. Michaëlla Krajicek leefde de afgelopen dagen in bikini. De foto’s komen harder aan dan dan een dubbelhandige backhand. Goeie genade. Ohja, Maxime Meiland, Puck Moonen en Lindsey van der Hoeven kwamen ook nog met nieuwe plaatjes op hun socials…

Michaëlla Krajicek

Moeten we echt nog meer woorden aan deze foto’s vuilmaken? Wat een lichaam heeft deze tennisster opgebouwd! Michaëlla Krajicek heeft wat ons betreft heel social media uitgespeeld. Meer van dit, Micha!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michaëlla KRAJICEK (@misakrajicek) op

Lindsey van der Hoeven

Iets minder bekend, maar ook erg fijn om in je Insta-feed te hebben staan: Lindsey van der Hoeven, alias Linnebel. Deze dame is atleetmanager/model, met de nadruk op dat laatste. Op dit plaatje maakt ze de sportschool onveilig met een goede vriendin. Da’s een sandwich waar iedere man onderdeel van zou willen zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @linnebel op

Maxime Meiland

Maxime Meiland begint steeds bekender te worden, en daarmee leert ze ook steeds beter om Insta-proof fotootjes het web op te slingeren. Aan de hand van onderstaand kiekje zou je de ‘dochter van’ zomaar voor Instagram-model aan kunnen zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Puck Moonen

Altijd al gedroomd om ’n keer in het wiel van Puck Moonen te zitten? Via social media kan het gewoon! Op deze manier hou je haar wiel ook nog eens. In het echt zouden we namelijk al lang met de tong op het asfalt, schreeuwend om onze moeder de berm opgezocht hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten