Sociale Schoonheden met o.a. Maan de Steenwinkel en Doutzen Kroes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je gelooft nooit wat we deze keer op de socials voorbij zagen komen! Doutzen Kroes en Nochtli vieren een persoonlijke mijlpaal, Jackie Groenen mist haar meiden en Maan de Steenwinkel geneest je met haar gouden keeltje!

maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel wil graag de wereld een beter plekje maken. Dat doet ze met woorden én daden door een lief liedje op Instagram te zingen. Het werkt meteen!

Jackie Groenen

Jackie Groenen deelt een fijn throwback-fotootje van toen de Oranje Leeuwinnen nog bij elkaar waren. Niet dat ze ruzie hebben, maar het heeft op dit moment gewoon geen zin om bij elkaar te komen. De Olympische Spelen zijn afgelast, en andere toernooien zitten er ook niet aan te komen.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes deelt een mijlpaaltje: de laatste shoot die ze met ondergoedmerk Hunkemöller gedaan heeft. Na vijf jaar vindt ze het mooi geweest, tijd voor nieuwe avonturen. Hopelijk zijn daar wel nog steeds bikini’s of beha’s bij betrokken…

Nochtli

Nóg een mijlpaal: Nochtli heeft een eigen magazine! De fitgirl heeft het in haar blad over fitness, voeding, kleding en zichzelf. Toch maar eens ’n keer doorbladeren dus…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!