Sociale Schoonheden met o.a. Maan de Steenwinkel en Doutzen Kroes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je gelooft nooit wat we deze keer op de socials voorbij zagen komen! Doutzen Kroes en Nochtli vieren een persoonlijke mijlpaal, Jackie Groenen mist haar meiden en Maan de Steenwinkel geneest je met haar gouden keeltje!

maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel wil graag de wereld een beter plekje maken. Dat doet ze met woorden én daden door een lief liedje op Instagram te zingen. Het werkt meteen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Jackie Groenen

Jackie Groenen deelt een fijn throwback-fotootje van toen de Oranje Leeuwinnen nog bij elkaar waren. Niet dat ze ruzie hebben, maar het heeft op dit moment gewoon geen zin om bij elkaar te komen. De Olympische Spelen zijn afgelast, en andere toernooien zitten er ook niet aan te komen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes deelt een mijlpaaltje: de laatste shoot die ze met ondergoedmerk Hunkemöller gedaan heeft. Na vijf jaar vindt ze het mooi geweest, tijd voor nieuwe avonturen. Hopelijk zijn daar wel nog steeds bikini’s of beha’s bij betrokken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Nochtli

Nóg een mijlpaal: Nochtli heeft een eigen magazine! De fitgirl heeft het in haar blad over fitness, voeding, kleding en zichzelf. Toch maar eens ’n keer doorbladeren dus…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @nochtlii op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?