Sociale Schoonheden met o.a. Juultje Tieleman en Sharon Pieksma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe besteed jij ’n vrije dag? Puck Moonen trekt er vroeg op uit met haar fiets, Sharon Pieksma gebruikt haar geheime wake-up routine, Sensi Lowe trekt haar roze zondagse kostuum aan, en Juultje Tieleman laat zien dat onverschilligheid ook heel mooi kan zijn!

Puck Moonen

Als je niet van de reis geniet, zal je niet lang op pad zijn. Een mooie wijsheid van onze favoriete wielerprof Puck Moonen. Elk normaal mens zou zich doodvervelen, elke dag uren op zo’n fiets. Maar Puck geniet er intens van!

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman deelt een foto die overloopt van de attitude. ‘What’ is het bijschrift. Een vrouw met pit, die Juultje!

Sharon Pieksma

Sharon Pieksma heeft de ultieme formule voor een fijne dag: koffie, workout, ontbijt, mediteren. In die volgorde. Kunnen we die workout en meditatie skippen? Dan veranderen we het in koffie, ontbijt, terug naar bed.

Sensi Lowe

Sensi Lowe heeft zich in een roze outfit gehesen. Aan haar gezicht te zien is de roze wolk echter ver te zoeken. Haar vraag aan de volgers: waar kijkt Sensi naar?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!