Sociale Schoonheden met o.a. Juultje Tieleman en Sharon Pieksma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe besteed jij ’n vrije dag? Puck Moonen trekt er vroeg op uit met haar fiets, Sharon Pieksma gebruikt haar geheime wake-up routine, Sensi Lowe trekt haar roze zondagse kostuum aan, en Juultje Tieleman laat zien dat onverschilligheid ook heel mooi kan zijn!

Puck Moonen

Als je niet van de reis geniet, zal je niet lang op pad zijn. Een mooie wijsheid van onze favoriete wielerprof Puck Moonen. Elk normaal mens zou zich doodvervelen, elke dag uren op zo’n fiets. Maar Puck geniet er intens van!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman deelt een foto die overloopt van de attitude. ‘What’ is het bijschrift. Een vrouw met pit, die Juultje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op

Sharon Pieksma

Sharon Pieksma heeft de ultieme formule voor een fijne dag: koffie, workout, ontbijt, mediteren. In die volgorde. Kunnen we die workout en meditatie skippen? Dan veranderen we het in koffie, ontbijt, terug naar bed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma) op

Sensi Lowe

Sensi Lowe heeft zich in een roze outfit gehesen. Aan haar gezicht te zien is de roze wolk echter ver te zoeken. Haar vraag aan de volgers: waar kijkt Sensi naar?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe) op

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten