Sociale Schoonheden met o.a. Froukje de Both, Kim Kötter en Romee Strijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Klaar voor weer een reeks Sociale Schoonheden? Deze keer is het de beurt aan nostalgische Romee Strijd, donkerharige Kim Kötter, melige Lisa Vol en fleurige Froukje de Both!

Romee Strijd

Voor veel mensen zijn foto’s uit hun vroege tienerjaren een nachtmerrie. Puisten, ongemakkelijke glimlach, beugels: genoeg dingen die je toen onzeker maakten. Voor Romee Strijd was dat niet zo. Bij haar was tien jaar geleden al een bepaalde modellenkwaliteit aanwezig. Zelfs die beugel stond haar goed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Kim Kötter

We kennen Kim Kötter allemaal als blondine, maar eigenlijk heeft dit voormalig model donker haar! Tijdens de lockdown kon ze d’r haar niet kleuren, waardoor de originele tint een beetje terugkwam. Ze schijnt zichzelf inmiddels weer op een kappersbezoekje getrakteerd te hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter) op

Lisa Vol

Wie ook veel donkerder haar van zichzelf heeft: Lisa Vol! De blondine kreeg tijdens het eerste Home Isolation concert van OG3NE een melige bui.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Froukje de Both

Froukje de Both is ook zonder bloemenjurk een uitermate fleurige verschijning. Mét kleurrijk motiefje is dat natuurlijk nóg meer het geval.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth) op

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten