Sociale Schoonheden met o.a. Anna Nooshin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zit jouw Instagramfeed vol met bagger? Zou je die vrienden die non-stop foto’s van hun pasgeboren baby of ‘super grappige’ hond delen het liefst ontvolgen? Kom voortaan gewoon bij ons langs voor de meest sociale schoonheden van de afgelopen 24 uur.

Anna Nooshin

Een heerlijke binnenkomer! Vier keer Anna Nooshin, vier keer genieten! Het Iraanse model heeft er voor de afwisseling maar eens een boekje bijgepakt. De hele tijd met je telefoon in de hand zitten is verleidelijk, maar af en toe afkicken is verstandig. Van dit offline moment liet ze dan wél weer ’n foto maken voor de socials. Verwarrend allemaal.

Stephanie Klaver

We kennen Kimberley Klaver natuurlijk, maar kende je haar dansende zusje Stephanie Klaver al? Zit nog niet zo hoog in de volgers, maar is absoluut het volgen waard. Zet je schrap voor dit soort strandkiekjes en meer!

Sensi Lowe

Sensi Lowe kwam gisteren al langs in deze rubriek. Dat betekent natuurlijk niet dat ze dan de volgende dag automatisch gediskwalificeerd is. Integendeel, als ze met dit soort socialposts blijft strooien moeten we waarschijnlijk een eigen Sensi-rubriek op gaan richten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...