Sociale Schoonheden met o.a. Anna Nooshin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zit jouw Instagramfeed vol met bagger? Zou je die vrienden die non-stop foto’s van hun pasgeboren baby of ‘super grappige’ hond delen het liefst ontvolgen? Kom voortaan gewoon bij ons langs voor de meest sociale schoonheden van de afgelopen 24 uur.

Anna Nooshin

Een heerlijke binnenkomer! Vier keer Anna Nooshin, vier keer genieten! Het Iraanse model heeft er voor de afwisseling maar eens een boekje bijgepakt. De hele tijd met je telefoon in de hand zitten is verleidelijk, maar af en toe afkicken is verstandig. Van dit offline moment liet ze dan wél weer ’n foto maken voor de socials. Verwarrend allemaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Stephanie Klaver

We kennen Kimberley Klaver natuurlijk, maar kende je haar dansende zusje Stephanie Klaver al? Zit nog niet zo hoog in de volgers, maar is absoluut het volgen waard. Zet je schrap voor dit soort strandkiekjes en meer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stephklaver (@stephklaver) op

Sensi Lowe

Sensi Lowe kwam gisteren al langs in deze rubriek. Dat betekent natuurlijk niet dat ze dan de volgende dag automatisch gediskwalificeerd is. Integendeel, als ze met dit soort socialposts blijft strooien moeten we waarschijnlijk een eigen Sensi-rubriek op gaan richten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten